[B] - wampir - ZAFIRA 2.0T
-
wampir11111
-
Piasek
Nie przysmradzam tylko się dziwię... Przecież dopłata za sam silnik była spora a zazwyczaj to jest sprzężone: im lepszy silnik tym lepszy pakiet wypasu, im większa bieda w środku tym bardziej podstawowa jednostka napędowa a tutaj zestawienie zupełnie jakby pod zamówienie robione było. Mocny silnik i bieda z nędzą na pokładzie.
Do Policji często takie zestawienia brane były: mocny dobry silnik a z wyposażenia jedynie klima manualna.
Do Policji często takie zestawienia brane były: mocny dobry silnik a z wyposażenia jedynie klima manualna.
-
wampir11111
Moze piereszy nabywca nie mial kasy na frykasy tylko zalezalo mu na silniku niewiem 
EDIT
Rafoooo a Ty jakie masz fabryczne radio i wyswietlacz i jake bys polecil radio fabryczne do mnie
Posty pisane w krótkich odstępach czasowych edytujemy i scalamy - GOTI
EDIT
Rafoooo a Ty jakie masz fabryczne radio i wyswietlacz i jake bys polecil radio fabryczne do mnie
Posty pisane w krótkich odstępach czasowych edytujemy i scalamy - GOTI
Ostatnio zmieniony 10 lut 2016, 21:47 przez wampir11111, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Rafoooo
Ja mam cd30 mp3 z GID'em ..... ale marzyło by się takie dvd90 navi z CID'em ...... tylko cena kosmiczna
.... do tego jeszcze zapodać UWA bluetooth i komplet jak znalazł ..... dobrze że za marzenia nie karzą. .... Bo już bym miał odsiadkę 
Ostatnio zmieniony 10 lut 2016, 21:35 przez Rafoooo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
GOTI
Rozkoduj sobie VIN: http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=17667wampir11111 pisze:Niewiem jakie bylo orginalne radio ale jest mikrofon na slupku i antena gps na tylnej szybie i jakies urzadzonko za schowkiem pasazera.
a dowiesz sie co oryginalnie siedziało na pokładzie
-
Maćku
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Nie zbadane są wyroki pierwszych właścicieliPiasek pisze:Przecież dopłata za sam silnik była spora a zazwyczaj to jest sprzężone: im lepszy silnik tym lepszy pakiet wypasu, im większa bieda w środku tym bardziej podstawowa jednostka napędowa a tutaj zestawienie zupełnie jakby pod zamówienie robione było. Mocny silnik i bieda z nędzą na pokładzie.
W zależności od potrzeb ludzkich
Ostatnio zmieniony 11 lut 2016, 06:54 przez Maćku, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Rafoooo
Michał znalazłem jeszcze coś takiego .......... Link Android 4.4 ........... może zapodasz sobie takie i powiesz mi jak to się spisuje
........... wtedy dopiero ja sobie kupię 
-
Piasek
Fajna sprawa... zwłaszcza dla kogoś kto sporo czasu w aucie spędza... 
Ale, tutaj news dla fanów Ali...
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Ostatni ... 15770.html
Ale, tutaj news dla fanów Ali...
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Ostatni ... 15770.html
-
wampir11111
-
Rafoooo
U mnie jest to w taki sposób wyszczególnione :
U3A
U55
U66 = GŁOŚNIKI,7
U68 = KOMPUTER INFORMACYJNY
U71 = ANTENA DACHOWA,ZESP.
UAH = WYŚWIETLACZ SYSTEMU AUDIO-WIDEO,WYŚWIETLACZ INFOR. GRAFICZNYCH (GID), VAR2
UCH = RADIO AM/FM STEREO,SZUKANIE,CD,ETR,WYCISZANIE,MP3
UD5
UEC = WSKAŹNIK CZUJNIKA AUTOMATYCZNEJ RECYRKULACJI POWIETRZA
UEQ = PRZEŁĄCZNIK WYŁĄCZENIA AKUMULATORA
UJ3
UJC = PRZEŁĄCZNIK TRYBU SPORTOWEGO
.... to jest urywek z mojego VIN'u
U3A
U55
U66 = GŁOŚNIKI,7
U68 = KOMPUTER INFORMACYJNY
U71 = ANTENA DACHOWA,ZESP.
UAH = WYŚWIETLACZ SYSTEMU AUDIO-WIDEO,WYŚWIETLACZ INFOR. GRAFICZNYCH (GID), VAR2
UCH = RADIO AM/FM STEREO,SZUKANIE,CD,ETR,WYCISZANIE,MP3
UD5
UEC = WSKAŹNIK CZUJNIKA AUTOMATYCZNEJ RECYRKULACJI POWIETRZA
UEQ = PRZEŁĄCZNIK WYŁĄCZENIA AKUMULATORA
UJ3
UJC = PRZEŁĄCZNIK TRYBU SPORTOWEGO
.... to jest urywek z mojego VIN'u
-
wampir11111
-
Rafoooo
-
wampir11111
-
Rafoooo
- paweldm
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Peugeot 308SW
- Model: P308
- Oznaczenie silnika: A20DTH
Gdzie kupowałeś przewody łączące filtr powietrza z turbo i ile cię to wyniosło. Dobrze byłoby gdybyś podał również wymiary użytych przewodów.
Mam już puchę. Teraz czas na resztę.
Po takiej zmianie silnik lepiej się prezentuje.
Mam już puchę. Teraz czas na resztę.
Po takiej zmianie silnik lepiej się prezentuje.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2016, 14:09 przez paweldm, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308