[A] - Przemass OPC 2.0 T 200KM 2002R
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Zafir dostał "nową" pompę wspomagania,stara się skończyła
Przy okazji dowiedziałem się co mi cieknie....do wymiany węże od lpg i co mi stuka -przegub,który był wcześniej wymieniany przez innego mechanika,którego też uważałem za dobrego do dziś (trzeba kupić całą półośkę w oryginale).
Przyszedł czas na zmianę mechanika
Przy okazji dowiedziałem się co mi cieknie....do wymiany węże od lpg i co mi stuka -przegub,który był wcześniej wymieniany przez innego mechanika,którego też uważałem za dobrego do dziś (trzeba kupić całą półośkę w oryginale).
Przyszedł czas na zmianę mechanika
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Przemass, Tylko czy tzw. dobrych mechaników Ci starczy w okolicy
Ja ostatnio kupiłem przeguby, wewnętrzny i zewnętrzny ... Zobaczymy ile wytrzymają ... Żebym wiedział ,że oba popsute to bym podobnie jak Ty planujesz ori pół oś z przegubami kupił bo w podobnych pieniążkach
Niestety ja mechanika nie zmienię bo robiłem to sam
Ja ostatnio kupiłem przeguby, wewnętrzny i zewnętrzny ... Zobaczymy ile wytrzymają ... Żebym wiedział ,że oba popsute to bym podobnie jak Ty planujesz ori pół oś z przegubami kupił bo w podobnych pieniążkach
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Hehe,pompa od nowości to chyba już miała prawo się skończyćfredas pisze:Lepiej późno niż wcale
Szczerze to dawno tego mechanika miałem odwiedzić ze względu na jego znajomość fachu ale,że jest to z drugiej strony Poznania to było mi za dalekogRZENIU pisze:Przemass, Tylko czy tzw. dobrych mechaników Ci starczy w okolicy
Nie wiem ile tobie wytrzymają przeguby-oby dłużej ale z tego co ten mi mówił to lepiej ori używkę niż zamiennik.
Ja już też mechanika nie zmienię
Tak jak mówisz u mnie jak tylko coś wyskoczy to jestem chory i muszę zrobić od razu i najlepiej bo to przecież dla mnie-zamierzam jeszcze nią pojeździć choć 2-go lutego już pyknęło 3 lataMaćku pisze:Przemek ważne że na bieżąco robisz i dla Ciebie
Ostatnio zmieniony 12 lut 2016, 10:13 przez Przemass, łącznie zmieniany 2 razy.
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Dlatego właśnie staram robić jak najwięcej sam, bo później pretensje mam do samego siebie i siebie w duchu bluzgam...Maćku pisze:gRZENIU napisał/a:
i wszystko w tamacie
Dzisiaj ciężko o zaufanych ludzi w usługach na mnożyło się tego i każdy się tytułuje "fachowcem"
dalszej bezawaryjnościPrzemass pisze:2-go lutego już pyknęło 3 lata
Ostatnio zmieniony 12 lut 2016, 11:30 przez gRZENIU, łącznie zmieniany 1 raz.