[A] zafira 2.0 T OPC by milka325
- milka325
- Przeglądacz
- Imię: Mariusz
- Auto: zafira A 2.0 Turbo OPC
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20let
Chce zaprezentować Wam nasz nowy nabytek jaki zakupiliśmy z żonką jest to Zafira A 2.0t 192KM z 2002 roku z instalacją lpg marki vogas.
Autko bardzo dobrze utrzymane i bogato wyposażone w między innymi
-skórzane fotele (7 szt) firmy recaro
-perłowy lakier
-navigacja
-podgrzewane d... przód
-el. szyby wszystkie
-klima manualna
-2 kpl. alu 17 cali(lato i zima)
-el. lustra i masa innych
Autko bardzo dobrze utrzymane i bogato wyposażone w między innymi
-skórzane fotele (7 szt) firmy recaro
-perłowy lakier
-navigacja
-podgrzewane d... przód
-el. szyby wszystkie
-klima manualna
-2 kpl. alu 17 cali(lato i zima)
-el. lustra i masa innych
Ostatnio zmieniony 16 lut 2016, 17:43 przez milka325, łącznie zmieniany 3 razy.
OPEL ZAFIRA 2002 2.0T OPC =lpg stag AC 250+barracuda
- milka325
- Przeglądacz
- Imię: Mariusz
- Auto: zafira A 2.0 Turbo OPC
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20let
Mucias .... spokojnie daje rade a instalacja to jest jakaś turecka dowiedziałem sie .
Jutro jade do gazownika bo przełącza sie przy 80 stopniach i troche świruje a gośc powiedział że ogarnie ją.Ale ogólnie daje rade.Te autko już z niemiec przyjechało z taką instalką
Jutro jade do gazownika bo przełącza sie przy 80 stopniach i troche świruje a gośc powiedział że ogarnie ją.Ale ogólnie daje rade.Te autko już z niemiec przyjechało z taką instalką
OPEL ZAFIRA 2002 2.0T OPC =lpg stag AC 250+barracuda
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
Ładna sztuka - niech służy jak najdłużej
Kolejna OPC, no ładnie się dzieje Jak LPG ogarnie gazownik będzie jeszcze lepiej i bardziej będzie cieszyć. Ładna sztuka, pokaż więcej fotek, szczególnie wnętrza. Oczywiście zafunduj jej pakiet startowy, jest tego warta.
Dwie rzeczy niestety gryzą moje oczy:
1. wlew lpg w zderzaku... nie lubię tego rozwiązania, a już w mocnym aucie to w ogóle porażka... niestety będzie ciężko i drogo przemontować pod wlew paliwa, ale jest możliwe. Jeżeli Tobie to nie przeszkadza to zostaw - auto jest Twoje i ma Ciebie cieszyć
2. tylne światła - wymień na poliftowe biało/czerwone, koszt niewielki, bo 140-160zł, a auto będzie wyglądało o wiele lepiej , wiem, bo do morda mi się cieszy jak widzę swoją Zosię po wymianie tych lamp każdego dnia, po prostu jest od razu ładniejsza
Wracając do tematu - piękny zakup
Dwie rzeczy niestety gryzą moje oczy:
1. wlew lpg w zderzaku... nie lubię tego rozwiązania, a już w mocnym aucie to w ogóle porażka... niestety będzie ciężko i drogo przemontować pod wlew paliwa, ale jest możliwe. Jeżeli Tobie to nie przeszkadza to zostaw - auto jest Twoje i ma Ciebie cieszyć
2. tylne światła - wymień na poliftowe biało/czerwone, koszt niewielki, bo 140-160zł, a auto będzie wyglądało o wiele lepiej , wiem, bo do morda mi się cieszy jak widzę swoją Zosię po wymianie tych lamp każdego dnia, po prostu jest od razu ładniejsza
Wracając do tematu - piękny zakup