Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Szukajac opla Zafiry A i czytajac w kilku miejscach o zmianie jezyka na polski trafilem na informacje ze mozna prosto zmienic ustawiajac w kompie jezyk turecki .
jarecki69 pisze:Panowie ja mam ZB z 2007r i sam zmieniłem język na polski , w menu komputera pokładowego. Jestem zdziwiony ,że jest z tym u Was taki problem
Siostra w ZB 2009r. wyładowała aku i komp się zresetował, język wrócił na niemiecki, miała polski wcześniej, po zmianie w menu komputera na polski, i ponownym uruchomieniu silnika wraca niestety niemiecki, jak to rozwiązać?
Jakie radio ma siostra?
Skoro był polski to musi dać się ustawić z powrotem
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
Dziwne pytanie .......... nie w tym temacie ......... bez przywitania "Link" ......... Rejestrujesz się o 22.48 i odrazu z grubej rury ..... A gdzie Zapoznanie z forum , regulaminem. Itd.
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie
wspominać.
violator pisze:Szukajac opla Zafiry A i czytajac w kilku miejscach o zmianie jezyka na polski trafilem na informacje ze mozna prosto zmienic ustawiajac w kompie jezyk turecki .
Niestety cd70 i dvd90 fabrycznie nie posiadają polskiego.Możesz sobie tylko navi spolszczyć.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
Witam, szukam i nie mogę wyszukać informacji co potrzebuję a mianowicie! Mam jak wy to piszecie Zośkę B rok 2014 1,8 benz, jest radio z navi Touch & Connekt i chciałbym polski język i do kompa i do navi.
Czy ktoś może podpowiedzieć gdzie w okolicach Kędzierzyna Koźla można takie czary zrobić, pozdrawiam wszystkich i dzięki za pomoc