Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
W sobotę wyjąłem, przeczyściłem i nasmarowałem wentylator kabiny, naprawa poskutkowała już nie popiskuje na wolnych obrotach
A i przy okazji odgrzybiłem klimę
Pierwsza fotka może iść do kalendarza na ostatnią stonę i jako ostatnie zdjęcie ... odjazd do kolejnego roku ...
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Co wy myślicie, by taką lotkę zamiast malować, okleić folią ze wzorem karbon?
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Paweł jak chcesz zaszaleć to tylko hydrografika nałożą carbon i na to przyjdzie clar (bezbarwny lakier ) i to bardzo trwałe rozwiązanie Do foli nie mam przekonania z trwałością na lata sól upał itp
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
Dobra folią bez problemu wytrzyma. Sam używam 3M 1080 i szczerze polecam. Problemem natomiast będzie kształt, którego nie uda się raczej opanować jednym kawałkiem, a łączenia to zawsze problem. Są oczywiście odpowiednie podkłady poprawiające przyczepność stosowane zwłaszcza w okolicy krawędzi i laczeń, ale pewnie koszt takiej zabawy w przypadku samej lotki przekroczy kwotowo porządne lakierowanie.
Miałem pewne obiekcje co do folii. Bardziej wrażliwa na zarysowania. Będę malował. Zastanawiam się nad czarnym kolorem, by lotka bardziej się odróżniała. Co wy na to?
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308