[B] - Flora - 1.9 CDTI, 150KM, 2006r
- paweldm
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Peugeot 308SW
- Model: P308
- Oznaczenie silnika: A20DTH
Jak odłączyć cięgno od wstecznego w lewarku od ZC?
Zsunąłem ten niebieski pierścień gałka poszła do góry ale nie wiem jak odłączyć cięgno, a nie chciałbym nic połamać. A te cięgno łatwiej jest odłączyć w ZB?
Zsunąłem ten niebieski pierścień gałka poszła do góry ale nie wiem jak odłączyć cięgno, a nie chciałbym nic połamać. A te cięgno łatwiej jest odłączyć w ZB?
Ostatnio zmieniony 23 lut 2016, 20:44 przez paweldm, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- rozumiem, że zostawił go ktoś na środku i otrzymał lekcję parkowania
To też wygląda fajnie:
To też wygląda fajnie:
Ostatnio zmieniony 24 lut 2016, 10:55 przez Bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Flora
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Tak nie do końca, specjalnie zostawił samochód daleko od innych żeby nikomu nie przeszkadzać, ale też żeby samemu nie mieć problemów. Generalnie gość bardzo w porządku, a cała akcja ma jedynie na celu rozweselenie okolicy
Musiałbym zamontować kamerę, która będzie dokumentowała wyczyny parkingowe. Na początku stał tam tylko czarny SAAB, ja przyjechałem jako drugi i nie do końca wiedziałem jaka jest dziś "koncepcja parkingowa", dlatego przyblokowałem miejsce przy wjeździe. Później pojawiła się srebrna Skoda, której nie udało się zastawić, ponieważ na wjeździe jest za mało miejsca. Myślę, że jutro się to jakoś nadrobi
Srebrna Skoda, która mnie przyblokowała na pierwszym zdjęciu to rewanż za poniedziałkową akcję, kiedy przykleiłem się do niej od strony kierowcy tak bardzo, że lusterka prawie dotykały blach. To akurat ciężki przypadek, któremu przeprowadzamy szkolenie :>
Musiałbym zamontować kamerę, która będzie dokumentowała wyczyny parkingowe. Na początku stał tam tylko czarny SAAB, ja przyjechałem jako drugi i nie do końca wiedziałem jaka jest dziś "koncepcja parkingowa", dlatego przyblokowałem miejsce przy wjeździe. Później pojawiła się srebrna Skoda, której nie udało się zastawić, ponieważ na wjeździe jest za mało miejsca. Myślę, że jutro się to jakoś nadrobi
Srebrna Skoda, która mnie przyblokowała na pierwszym zdjęciu to rewanż za poniedziałkową akcję, kiedy przykleiłem się do niej od strony kierowcy tak bardzo, że lusterka prawie dotykały blach. To akurat ciężki przypadek, któremu przeprowadzamy szkolenie :>
Ostatnio zmieniony 24 lut 2016, 11:03 przez Flora, łącznie zmieniany 2 razy.
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
powiedz to gościowi z Peugota ... Ale lekcja pokory musi być ...Flora pisze:cała akcja ma jedynie na celu rozweselenie okolicy
Ostatnio zmieniony 24 lut 2016, 17:53 przez gRZENIU, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
Ale sąsiad lubi być mściwy i taka metoda szybko mogła by mieć podobny odzew , a wtedy nie było by już uśmiechu , tylko , a w pewnym momencie Więc z dwojga złego lepiej w tą stronę ....Maćku pisze:Ja swego czasu naklejałem karne ku**sy i pomogło....
Trzeba uczyć głąbów parkowania
Ostatnio zmieniony 29 lut 2016, 23:02 przez gRZENIU, łącznie zmieniany 1 raz.
- Flora
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: B
Wczoraj, pełen chęci i nadziei, wybrałem się do "ślusarza narzędziowego", który okazał się jedynie "punktem partnerskim prostującym felgi", więc prace nad drążkiem zmiany biegów utknęły w miejscu do chwili gdy znajdę w okolicy kogoś z odpowiednim sprzętem.
Z dobrych wiadomości: znalazłem super punkt renowacji felg. Za piaskowanie, malowanie i wypalanie w piecu 115 zł od sztuki.
Z dobrych wiadomości: znalazłem super punkt renowacji felg. Za piaskowanie, malowanie i wypalanie w piecu 115 zł od sztuki.