[A] gRZENIU - Z20LET , Zafira A OPC, 192 PS,2002 ArdenBlau
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
W garażu to i na letnich może stac wiec po co zima na feldzerafant4011 pisze: przecież autko do maja w garażu stoi tylko żona co jakiś czas przepala
Bardzo ładnie odświeżony lakier, w ogóle to chyba mój ulubiony kolor wersji opc
No i nie powiedziałbym że te felgi to oplowskie polerka super pomysł, ale i zimą czasem trzeba pająki z tłumika wypędzić mam nadzieje że żona tak robi
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
konradviking, Zmiana obuwia była konieczna gdyby do mojego powrotu coś się stało z żony samochodem A jak wiadomo bezpieczeństwo to podstawa
Auto przepala szwagier od czasu do czasu i nie mowy o żadnych pająkach i mysich gniazdach w wydechu
No tak wyszło , ale na lato czeka mnie kupno Letniego obuwia , więc zobaczymy które felgi zostanąrafant4011 pisze:Maćku napisał/a:
w Zimie na polerowanym froncie jeździć
przecież autko do maja w garażu stoi tylko żona co jakiś czas przepala
konradviking, Zmiana obuwia była konieczna gdyby do mojego powrotu coś się stało z żony samochodem A jak wiadomo bezpieczeństwo to podstawa
Auto przepala szwagier od czasu do czasu i nie mowy o żadnych pająkach i mysich gniazdach w wydechu
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- wojtowca
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: Opel Zafira A
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Grzesiu i wszyscy OPCtowcy arden blau wkurzacie mnie tymi autami . Jednak odświeżenie lakieru robi robotę. Dla mnie najpiękniejsza Zocha na świecie i jak taką widzę robie och ach . Może kiedyś....
Acha masz ładny wóz
Acha masz ładny wóz
Ostatnio zmieniony 26 lut 2016, 18:31 przez wojtowca, łącznie zmieniany 1 raz.
Zgadzam się, najpiękniejszy kolorek... nie mam ochoty komentować nawet, ale jeżeli chodzi o robotę to na bardzo duży plus! Przyjemnie się czyta jak ktoś dba o Zosię i z uwielbieniem o niej piszewojtowca pisze:Grzesiu i wszyscy OPCtowcy arden blau wkurzacie mnie tymi autami . Jednak odświeżenie lakieru robi robotę. Dla mnie najpiękniejsza Zocha na świecie i jak taką widzę robie och ach . Może kiedyś....
Acha masz ładny wóz
Czekamy na efekty
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH