Zdecydowanie chciałem odradzić wszystkim wizytę w podlubelskim
Woliński Diesel Centrum.
Uzasadnienie:
- terminy na jakie się umawiają to 2-3 tyg w przód
- dodatkowo ich terminarz uzależniony jest od dostaw prądu i internetu z którymi najwyraźniej mają spore problemy, bo próbowałem się umówić osobiście i telefonicznie przez jakieś 2 tyg

- mimo przyjazdu na umówiony termin (dzień, godzina) auto które miało być sprawdzone na miejscu przez prawie 2,5h stało na parkingu mimo wolnych stanowisk, a na warsztacie auta wietrzyły się a panowie mechanicy stali i je podziwiali....

dopiero po mojej interwencji auto wjechało i zostało poddane oględzinom
- sami nie wiedzą jakie usługi oferują - szukałem kogoś kto sprawdzi mi szczelność (nie uszczelnienie) silnika i tylko oni się określili, że robią, a tak na prawdę zrobili tylko organoleptyczną diagnostykę ewentualnych wycieków ....

po czym oczywiście info, że są w stanie coś wymienić ale nie na miejscu i auto musi zostać na kilka dni
- podobnie jak ja (a nawet dłużej) czekał facet który przywiózł samą pompę wody do sprawdzenia
- w czasie oczekiwania miałem okazję być świadkiem kilku reklamacji na ich usługi i wymienione przez nich części oraz tłumaczeń mechaników przed osobami odbierającymi auta - najczęstsza odp brzmiała w skrócie "tak to powinno wyglądać, przykro nam"
jedyny plus taki, że za stracony czas nie wzięli ani grosza za swoje "usługi", które zresztą nie były adekwatne do tych po jakie przyjechałem....