Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
Teraz już wiem że nie , ale alternatywa z Astry H już nie jest taka ładna wizualnie jak oryginał OPC z Zafiry :)
.................................................
Irek wyślij mi num. telefonu do siebie na moje PW lepiej porozmawiać jak pisać . Nie wiem czemu nie mogę odesłać odpowiedzi na twoje PW
Wymieniłem u siebie zegary na NC (które posiadają chyba wszystko co można upchnąć w samochodzie), poustawiałem wszelkie konfiguracje i został mi tylko przebieg. Żeby było śmiesznie, wszędzie jest on prezentowany w kilometrach, a przy próbie zmiany, komunikat sugeruje, że mam wprowadzić przebieg w milach. I tu najważniejsza sprawa: przeliczyć przebieg na mile, czy nie przejmować się błędnym komunikatem i wrzucić wartość w kilometrach?
Wpisujesz w kilometrach ale i tak przebiegu nie zmienisz
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.