[B] - Sumik - Zafira B OPC - 2.0 T, 241KM - 2007r.
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Sumik, czy myślisz że puszczam słowa na wiatr???pogadamy na zlocie bo za dużo pisać.sam wiesz że wole rozmowę tel lub na żywo
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
Podobno jest dobrze. W aucie tego nie słychac ale kumpel mowil ze jest nisko i basoworafant4011 pisze:różnica w odgłosie jest z tyłu?
Postaram sie nagrac filmik
Ja tak nie uważam...ryba1 pisze:Sumik, czy myślisz że puszczam słowa na wiatr???
Na to licze. Jakoś dotychczas nie było czasu.ryba1 pisze:pogadamy na zlocie
Przepraszam nie czas i miejsce.fredas pisze:Dajcie już spokój bo to nie jest śmieszne jak sobie wytykacie :>
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Sumik
- Zafiromaniak
To jest nic... Jak posłuchasz pozostałych odgłosów które wydaje moja Zośka to dopiero polubiszrafant4011 pisze:lubię to
mam nadzieję, posłuchać...
Ja że tak ładnie powiem wczoraj prawie puściłem soki
Ostatnio zmieniony 04 mar 2016, 13:10 przez Sumik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
to musi być gruboSumik pisze:To jest nic... Jak posłuchasz pozostałych odgłosów które wydaje moja Zośka to dopiero polubiszrafant4011 pisze:lubię to
mam nadzieję, posłuchać...
Ja że tak ładnie powiem wczoraj prawie puściłem soki
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
Marcin szacun za szczerość Właśnie o to chodzi na forum żeby się nie dołować tylko motywować Bez urazy Krzysiek
Co do modyfikacji rewelacja tak trzymaj Moja Zosia stoi w garażu już dwa tygodnie ...brak czasu zapindol w robocie Trzeba zapracować na dalsze mody
Co do modyfikacji rewelacja tak trzymaj Moja Zosia stoi w garażu już dwa tygodnie ...brak czasu zapindol w robocie Trzeba zapracować na dalsze mody
Ostatnio zmieniony 04 mar 2016, 21:47 przez Wojti, łącznie zmieniany 1 raz.
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
- Sumik
- Zafiromaniak
Tylko konkretnie Nie ma lipy...gRZENIU pisze:Albo grubo , albo wcale ...
Jutro może uda mi się nakręcić jakiś filmik bo jakoś nie mam czasu żeby go ogarnąć. A jak skończę komorę to pochwalę się wyglądem, bo na razie nie uważam żeby było co podziwiać
Poza tym postronne osoby które widzą i słyszą Zośkę zawsze mogą powiedzieć "pokaż kotku co masz w środku". Chciałbym żeby po otwarciu maski już nic nie mogli powiedzieć...
U mnie to samo. A najgorsze co może być to takie dłubanie na raty. Dzisiaj to, jutro tamto. Denerwuje mnie to No ale niestety. Praca na zmiany...Wojti pisze:brak czasu zapindol w robocie Trzeba zapracować na dalsze mody
Poza tym mam tak samo jak piszesz. Biorę w pracy wszystko co dają. Zadania trudne, bardzo trudne i nie wykonalne, żeby tylko przyrobić i móc dokupić coś nowego bo na zlocie jako świeżak trzeba się zaprezentować
Może projekt przypadnie Wam do gustu i zasilę szeregi klubowiczów ZKP
Ostatnio zmieniony 05 mar 2016, 20:31 przez Sumik, łącznie zmieniany 2 razy.
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Projekt przypada do gustu , zobrazowane i opisane jak trzeba , ale przydało by się poskładać do kupy i zrobić jeden temat odnośnie samych modyfikacji dolotu i wydechu , a na koniec uwiecznić zdjęciem z wykresu z hamowniSumik pisze:Może projekt przypadnie Wam do gustu
Marcin, na dzień dobry wykonałeś kawał dobrej roboty , dodatkowe zegary plus słuek , dystanse , pomalowane zaciski ... Teraz projekt dolotu robi robotę ...
Patrząc z mojej strony, to mi będzie wstyd podnieść maskę bo wszystko jak fabryka dała tak i jest Jednak patrząc na Twój projekt przymierzam się do modyfikacji dolotu Tylko czasu mi potrzeba
Jak zawsze należy się nie jedno za wspaniale wykonaną pracę
- Sumik
- Zafiromaniak
Zrobię wszystko tak jak mówisz jednak brakuje mi czasu żeby wszystko ładnie i na spokojnie opisać. Do tego przydało by się ogarnąć jakieś fajne zdjęcia. Wszystko na spokojnie jak skończę prace przy aucie przed zlotemgRZENIU pisze:zobrazowane i opisane jak trzeba , ale przydało by się poskładać do kupy i zrobić jeden temat odnośnie samych modyfikacji dolotu i wydechu
Nie ma się czego wstydzić. W końcu masz OPC. A moje jest tylko delikatnie zmodyfikowane.gRZENIU pisze:Patrząc z mojej strony, to mi będzie wstyd podnieść maskę
Wkrótce pochwalę się dotychczasowymi modami. Jadnak to nie koniec. Ale o tym już przekonacie się na zlocie
A tak w ogóle to zobaczcie co znalazłem na e-bayu ogień
Śrubki
- Sumik
- Zafiromaniak
Jak już pisałem wcześniej u mnie w rodzince wszyscy wiedzą że motoryzacja dużo dla mnie znaczy. Z resztą robię za rodzinnego mechanika ale mniejsza z tym.
Na któreś urodziny od żony otrzymałem tylne światła ledowe do poprzedniego auta
Dzisiaj z niecierpliwością czekałem na prezent od mojej 2 połówki (30-tka to taka szczególna okazja )
Opłacało się czekać, nie rozczarowałem się, a wręcz przeciwnie. Byłem zaskoczony
Teraz czeka mnie niezła jazda
Na któreś urodziny od żony otrzymałem tylne światła ledowe do poprzedniego auta
Dzisiaj z niecierpliwością czekałem na prezent od mojej 2 połówki (30-tka to taka szczególna okazja )
Opłacało się czekać, nie rozczarowałem się, a wręcz przeciwnie. Byłem zaskoczony
Teraz czeka mnie niezła jazda