[A] Ronar 2.0T OPC, 2002r.
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Fajny opis aż się miło czyta,u mnie było podobnie tylko zakupiłem auto 2 m-ce przed powiększeniem rodziny
Gratulacje z okazji narodzin i kupna auta
Zośka mucha nie siada,miliona km i bezawaryjności
Gratulacje z okazji narodzin i kupna auta
Zośka mucha nie siada,miliona km i bezawaryjności
Dziękuje wszystkim za miłe przyjęcie w imieniu swoim obu Zosiek no i oczywiście mamy obu dam .
Też mnie to zdziwiło raczej nikomu by się nie chciało tego wyciągać ani chyba zmieniać zegarów?gRZENIU pisze:
D19 = INST.,BIAŁA,SZARA,SREBRNE PIERŚCIENIE - A tu pierścieni w zegarach nima ale ja mam podobnie
Temat z golfem pewnie kiedyś też się pojawi w moich rękach jest już od 8 lat więc sporo już razem przeżyliśmy.gRZENIU pisze: Golfik zajefajny , chętnie dowiemy się o nim więcej w temacie wskazanym przez Rafała ...
Nosze się z zamiarem kupna bagażnika bazowego na relingi, wpadło mi w oko coś takiego
http://allegro.pl/bagaznik-bagazniki-na ... 18643.html
co sądzicie o tych belkach. Wyglądają dość ciekawie i co najważniejsze nie wystają zbytnio ponad relingi. Docelowa na tym będzie siedział box.
http://allegro.pl/bagaznik-bagazniki-na ... 18643.html
co sądzicie o tych belkach. Wyglądają dość ciekawie i co najważniejsze nie wystają zbytnio ponad relingi. Docelowa na tym będzie siedział box.
- the_starsailor
- Bywalec
- Imię: Maciej
- Auto: Renault
- Model: GS3
- Oznaczenie silnika: R9M
- milka325
- Przeglądacz
- Imię: Mariusz
- Auto: zafira A 2.0 Turbo OPC
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20let
ronar, na tych oponach nie będziesz zadowolony z jazdy . Fajnie sie prezentują ale za szerokie i przede wszystkim za niskie. Mam takie same z przodu w mojej opc i na koleinie nawet lekkiej ciągnie kierą. A na 55 jest o niebo lepiej . szerokości i radości z nowej fury
OPEL ZAFIRA 2002 2.0T OPC =lpg stag AC 250+barracuda
Zimowe mam dokładnie w tym samym rozmaże i nie narzekam a nawet wydają mi się za wysokie a co do szerokości przy węższej zaczyna się robić już delikatny naciąg. wstępnie rozważałem jeszcze niższy profil przy tej szerokości. Ale przeważył względy praktyczne. Ogólnie to jestem przyzwyczajony do nisko profilowych opon po prostu trzeba troszkę ostrożniej jeździć. A koleiny to okrakiem a nie w nich .milka325 pisze:ronar, na tych oponach nie będziesz zadowolony z jazdy . Fajnie sie prezentują ale za szerokie i przede wszystkim za niskie. Mam takie same z przodu w mojej opc i na koleinie nawet lekkiej ciągnie kierą. A na 55 jest o niebo lepiej . szerokości i radości z nowej fury
- milka325
- Przeglądacz
- Imię: Mariusz
- Auto: zafira A 2.0 Turbo OPC
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20let
Akurat ten bieżnik jodeła super odprowadza wode na zewnątrz to musze przyznać a trakcja też całkiem dobra . ale od 45 niżej to przeginka .... No chyba że ktoś lata po trasach to jak naj bardziej. Ale ja i tak obstaje przy 55 fajnie wygląda i dobrze sie prowadzi ale każdy według siebie
Niech sie dobrze prowadzi na jodełkach
Niech sie dobrze prowadzi na jodełkach
OPEL ZAFIRA 2002 2.0T OPC =lpg stag AC 250+barracuda
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
milka325, do OPC dedykowane są 205/55/16 lub 225/45/17 ... A komfort kwestia gustu ...
Nic tak kobiet nie cieszy jak nowe pantofelki ... Zośka napewno będzie zadowolona ...ronar pisze:Dziś Zośka z okazji dnia kobiet dostała 4 szt nowych kapcioszków Sunny SN3970 225/45/17. Stosunek cena / jakość jak dla mnie 6+.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
225/45 to wysoka opona gdzie taki profil Panie
taki rozmiar to standard nie widzę w tym nic dziwnego co do wysokości profilu ja zawsze mówiłem chcesz mieć lepszą trakcje na zakrętach? to niski profil opony sportowe zawieszenie to nie wszystko wybór dobry między komfortem, a uginaniem opony w zakręcie będzie....
Ja jeździłem na 215/40 i uważam że nie ma tragedii trzeba wiedzieć jak objeżdżać dziury i krawężniki
taki rozmiar to standard nie widzę w tym nic dziwnego co do wysokości profilu ja zawsze mówiłem chcesz mieć lepszą trakcje na zakrętach? to niski profil opony sportowe zawieszenie to nie wszystko wybór dobry między komfortem, a uginaniem opony w zakręcie będzie....
Ja jeździłem na 215/40 i uważam że nie ma tragedii trzeba wiedzieć jak objeżdżać dziury i krawężniki