Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
N8e ma problemu. W dużym przybliżeniu to Okole / Wyspa kanałowa, a usługa wliczona będzie w wycieczkę do Bydgoszczy. Tylko muszę jeszcze doczytać jak to zrobić ;-)
Flora możesz nie dać rady op-comem bo próbowałem i nie znalazłem takiej możliwości najprawdopodobniej tylko oryginalny TECH2 i jak na razie to dowiedziałem się od znajomego że takie coś ma gościu w Koronowie na PKS-ie co ma komis z tele. kom. ale jak na razie to nie byłem u niego bo chce jechać ze znajomym do niego a na to muszę znaleźć spólny czas.
Szkoda czasu, opcom nie da rady.
Tech2 tylko niestety.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
Witam mam pytanko Mam zafire b 2005 rok 2.0 turbo wyswietlacz bid i fabrycznie bylo cd30mp3 ktorego niemam kupilem z jakims sonym Jest opcja zmiany jezyka bez fabrycznego radia na Polski lub Angielski
Artchur, Jak możesz to podaj namiar bo jestem z Sosnowca i chętnie sprawdzę volf_2006, kiedyś korzystałem z usług Powiedz mi czy jesteś już w stanie ogarnąć język czy dalej pracujesz nad tym.
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2016, 20:41 przez Sumik, łącznie zmieniany 2 razy.