Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
od jakiegoś czasu zachodzę w głowę co to i do czego to służy umiejscowione jest to pod przednimi fotelami i dodam że nie mam podgrzewania foteli, a regulacja foteli jest całkowicie mechaniczna, nie elektryczna ma to jakiś związek z poduszkami powietrznymi?
Ostatnio zmieniony 09 cze 2015, 11:10 przez rzadki, łącznie zmieniany 2 razy.
Obok przycisków lusterek i okien jest u mnie przełącznik, który nie jest opisany w mojej instrukcji. Po przesunięciu w jedną czy drugą stronę nie ma widocznych efektów. Czy ktoś wie do czego on służy?
Wczoraj, jako, że moja praca jest tak obfita w zajęcie czasu i moje zaangażowanie - sprzątałem wóz. a że chciałem byc bardzo dokładny w odkurzaniu, więc odkręciłem sobie fotele. no i tu ku mojemu zdziwieniu, pod prawym fotelem znalazłem wtyczkę. myślę sobie - podgrzewanie foteli. Odkręciłem drugi fotel, a tu wtyczki niet.
i teraz moje pytanie - wie ktoś po co jest zielona wtyczka z duzą ilością kabelków pod prawym fotelem ?