Opel Zafira 1.8 OPC alus 17" z Niemiec OPŁACONY Szamotu
Moderator: Tunio999
Opel Zafira 1.8 OPC alus 17" z Niemiec OPŁACONY Szamotu
Witam kolegów interesuje mnie ta i jeszcze jedna zafira z mojej okolicy.
Co mnie intryguje to czemu nie ma czerwonych boczków skoro są fotele (tak widziałem w innych ogłoszeniach), tylna klapa bez oznaczeń + znaczek vauxhall (był dzwon lub kotś w niemczech miał fantazję tuningową), dziwna pokrywa silnika w więkdzości ogłoszeń te roczniki z tymi silnikami mają srebrną.
Link do ogłoszenia:
http://otomoto.pl/oferta/opel-zafira-1- ... yjYPB.html
Co mnie intryguje to czemu nie ma czerwonych boczków skoro są fotele (tak widziałem w innych ogłoszeniach), tylna klapa bez oznaczeń + znaczek vauxhall (był dzwon lub kotś w niemczech miał fantazję tuningową), dziwna pokrywa silnika w więkdzości ogłoszeń te roczniki z tymi silnikami mają srebrną.
Link do ogłoszenia:
http://otomoto.pl/oferta/opel-zafira-1- ... yjYPB.html
Ostatnio zmieniony 27 mar 2016, 22:58 przez Paweł_Dawid, łącznie zmieniany 5 razy.
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
Blachy dorobione to norma u handlarzy. Poduszek jest 6 a nie 8. (temat poruszany przy większości ogłoszeń ). No i spytaj sprzedawcy czemu pali się check?? :>
- Mat86radom
- Zafiromaniak
TO że ładna to chyba dobrze tak wiem wyszykowana na handel. Z tą klapą to moglobyc różnie, może tylko lekki dzwonek i ktoś wymienił cały element.Paweł_Dawid pisze:tez zauwazyłem ten check. Chyba odpuszczę bo "cos za ładna jest"
- Mat86radom
- Zafiromaniak
W ogłoszeniu jest Jeszcze wspomniane o opłacie recyklingowej, którą zniesiono w styczniu czyżby auto sprowadzone Jeszcze w 2015??