[A] - Tomzam - 2,0 jeszcze DTL - niebawem 100KM 1999
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
No pięknie się szykuje, czyta jeszcze lepiej, pełny konkretów plan, mało który z nas poszedłby tak daleko szacun nie mały się należy, oby tak dalej
Jeżeli chodzi o Passata - dobry projekt, ale tu jeszcze daleka droga, pamiętam sam, jak miałem B4 i siedziałem na pewnym forum jak chopaki ratowali takie rodzynki... na dzień dzisiejszy to długa droga, ale przy chęciach odpowiednich poczynisz cuda
Powodzonka
Jeżeli chodzi o Passata - dobry projekt, ale tu jeszcze daleka droga, pamiętam sam, jak miałem B4 i siedziałem na pewnym forum jak chopaki ratowali takie rodzynki... na dzień dzisiejszy to długa droga, ale przy chęciach odpowiednich poczynisz cuda
Powodzonka
- tomzam
- Mieszkaniec
- Imię: Tomek
- Auto: Opel
- Model: ZafiraA
- Oznaczenie silnika: DTH
Co do Passata to idzie w oryginał - jest za rzadki i mi go szkoda na mody, Birola projekt znam - fajny 2-drzwiowy kombi, może jak trafie następnego to coś z nim wymyślę.
Tyle o VW - to jest temat o oplu i na nim się tu będę koncentrował, co najwyżej wrzucę gdzieś fote paska jak będzie zrobiony.
Dzisiaj Zafirka dostała komplet siedzeń, w dotyku o wiele przyjemniejsze, więcej regulacji niż w tamtych i chyba troszkę wygodniejsze albo tylko mniej wysiedziane. Pojeździłem dzisiaj pare godzin i jest fajnie.
Boczki jeszcze nie zmienione, czekam na ciemne szyby z tylnych drzwi i zmienie już razem z nimi a przodów nie chciało mi się
Tyle o VW - to jest temat o oplu i na nim się tu będę koncentrował, co najwyżej wrzucę gdzieś fote paska jak będzie zrobiony.
Dzisiaj Zafirka dostała komplet siedzeń, w dotyku o wiele przyjemniejsze, więcej regulacji niż w tamtych i chyba troszkę wygodniejsze albo tylko mniej wysiedziane. Pojeździłem dzisiaj pare godzin i jest fajnie.
Boczki jeszcze nie zmienione, czekam na ciemne szyby z tylnych drzwi i zmienie już razem z nimi a przodów nie chciało mi się
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- tomzam
- Mieszkaniec
- Imię: Tomek
- Auto: Opel
- Model: ZafiraA
- Oznaczenie silnika: DTH
Przy starych mam a przy tych był tylko ktoś go wyrwał, deszcz mnie dopadł i robiłem na szybko, jutro jak będzie pogoda to go przełożę, z minusów tych siedzeń to brak schowka pod prawym, ale jakoś to przeboleję - przełożyć też się nie da bo w tych jest reg. wysokości i w lewym i w prawym.
Doszła mi jeszcze jedna zmiana dzisiaj - mała rzecz a cieszy:
Na jutro mam w planie wymianę podsufitki bo dorwałem z wersji poliftowej a jest w niej większe światełko na tył, a z małym dzieckiem światło z tyłu się przydaje
Ze złych rzeczy to chyba akumulator nie przetrwał zimy, albo tylko za długo stał dzisiaj z pootwieranymi drzwiami i grającym radiem, ale kontrolka na nim zabłysnęła na biało - niby do wymiany chociaż po podładowaniu zmieniła się na zielona - może jeszcze trochę pokręci, ale przed dalszymi wyjazdami trzeba będzie go zmienić.
Doszła mi jeszcze jedna zmiana dzisiaj - mała rzecz a cieszy:
Na jutro mam w planie wymianę podsufitki bo dorwałem z wersji poliftowej a jest w niej większe światełko na tył, a z małym dzieckiem światło z tyłu się przydaje
Ze złych rzeczy to chyba akumulator nie przetrwał zimy, albo tylko za długo stał dzisiaj z pootwieranymi drzwiami i grającym radiem, ale kontrolka na nim zabłysnęła na biało - niby do wymiany chociaż po podładowaniu zmieniła się na zielona - może jeszcze trochę pokręci, ale przed dalszymi wyjazdami trzeba będzie go zmienić.