lakier na progach
Moderator: Sebu$
-
lumikspl
lakier na progach
witam
mam do was pytanie kupilem miesiac temu nowa zafire c caly lakier wszedzie byl gladki teraz zauwazylem ze z lewej i prawej strny lakier na progach w popowie na całej dugosci sie zmarszczyl czym tomoze byc spowodowane i czy mam sie martwic i jechac do salonu reklamowac lakier.
mam do was pytanie kupilem miesiac temu nowa zafire c caly lakier wszedzie byl gladki teraz zauwazylem ze z lewej i prawej strny lakier na progach w popowie na całej dugosci sie zmarszczyl czym tomoze byc spowodowane i czy mam sie martwic i jechac do salonu reklamowac lakier.
- fredas
- Zafiromaniak
- Imię: Ryszard
- Auto: Opel Zafira B
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
reklamuj !!! Chyba że jest to warstwa ochronna która nie była usunięta :>
Ostatnio zmieniony 29 mar 2016, 20:19 przez fredas, łącznie zmieniany 1 raz.
-
lumikspl
-
Mariusz 79
Witam, możliwe że jest to zabezpieczenie jak samochód stoi w salonie coś ja np; folia na siedzeniach, bo wydaje mi się mało prawdopodobne żeby po miesiącu w nowym samochodzie był problem z lakierem, chociaż jak to się mówi wszystko jest możliwe. Tak jak napisał kolega Bodek dobrze by było zobaczyć fotki.
Właśnie oglądałem zdjęcia, niestety to wygląda tak jakby tzw baranek się od spodu odczepiał, ale szczerze to pierwszy raz coś takiego widzę
w dodatku w nowym samochodzie, jedz do serwisu i niech to zobaczą bo nieciekawie to wygląda.
Właśnie oglądałem zdjęcia, niestety to wygląda tak jakby tzw baranek się od spodu odczepiał, ale szczerze to pierwszy raz coś takiego widzę
Ostatnio zmieniony 29 mar 2016, 21:51 przez Mariusz 79, łącznie zmieniany 2 razy.
-
lumikspl