[I] Golf 3 1.8 kiedyś automat ;)
Konradzie spokojnie, robimy offtop koledze w temacie rozumiem Cię, ale ja też już chyba jestem fanatykiem hehehe, śmieję się z tego, ale lubię to zarazem, nie wiem czemu. Ja maluję auto, bo dostałem dobre pieniądze z ubezpieczenia, a na wycieczki, wygody, wypady itp. mam osobny budżet... wiem, że gdybym budował dom, spłacał duży kredyt czy potrzebował gotówki to może postąpiłbym inaczej, ale to akurat pieniądze dla Zosi... podchodzę do niej inaczej, jak do człowieka - złamała nogę, dostała odszkodowanie to nie biorę tej kasy dla siebie, a ona niech się męczy...
Dobra, koniec dyskusji, ale przypomnę jedno, kolega Piotrek ma także inne dużo ważniejsze wydatki i problemy, prawda jest taka, że nikt z nas nie chciałby być na jego miejscu i pewnie kocha nie swoje auta, ale rodzinę przede wszystkim, a to się ceni tutaj o wiele bardziej niż najnowsza Zafira na podjeździe
Dobra, koniec dyskusji, ale przypomnę jedno, kolega Piotrek ma także inne dużo ważniejsze wydatki i problemy, prawda jest taka, że nikt z nas nie chciałby być na jego miejscu i pewnie kocha nie swoje auta, ale rodzinę przede wszystkim, a to się ceni tutaj o wiele bardziej niż najnowsza Zafira na podjeździe
- szary
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Seat Alhambra / Skoda Octavia
- Model: FL
- Oznaczenie silnika: AUY
- Kontakt:
W życiu trzeba mieć jakieś hobby , zainteresowania i nie mam na myśli tego konkretnego samochodu a grzebanie przy nich. I tak właśnie traktuje ten model. Jeszcze chyba kolego nie widziałeś w jakie samochody ludzie pchają pieniądze i na pewno ten golf nie jest gorszy od nich. Ale nie każdy musi to rozumieć.
P.S
I ja nie planuję z niego zrobić Ferrari tylko samochód który pomimo tego że jest tylko Golfem będzie cieszył oko.
Nie wiem co rozumiesz pod słowem komfort, ale patrząc na Twoje podejście do tematu to nie trać na to czasukonradviking pisze:Będę czytał temat uważnie, może kiedyś zobaczę przykład w którym słowo komfort, będzie w jakikolwiek sposób pasować do podróżowania VW GOLF'em MK3
P.S
I ja nie planuję z niego zrobić Ferrari tylko samochód który pomimo tego że jest tylko Golfem będzie cieszył oko.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2016, 09:21 przez szary, łącznie zmieniany 3 razy.
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
No i tak trzymać ... Każdy ma jakiś pomysł na auto i jego modyfikację ...szary pisze: samochód który pomimo tego że jest tylko Golfem będzie cieszył oko.
Ja miałem kiedyś Calibrę i kupiłem ją za 3 tyś. wpakowałem 7 tyś. i sprzedałem za 2,5 tyś.
Ale to co się nauczyłem i jaką wiedzę zdobyłem to dla mnie jest bezcenne ... Z ori stanu została tylko karoseria i silnik, który i tak wyremontowałem Ale nie żałuje tysięcy zł i tyle samo godzin w garażu oraz internecie , bo to było moje auto które nauczyło mnie mechaniki ...
Więc jak widzę takie lalunie w które jest włożone tyle serca to tylko i szacun za dobrą robotę
Ostatnio zmieniony 28 mar 2016, 05:18 przez gRZENIU, łącznie zmieniany 1 raz.
Święte słowa - co włożysz to nie odzyskasz, ale i tak się cieszysz szacunekgRZENIU pisze:No i tak trzymać ... Każdy ma jakiś pomysł na auto i jego modyfikację ...szary pisze: samochód który pomimo tego że jest tylko Golfem będzie cieszył oko.
Ja miałem kiedyś Calibrę i kupiłem ją za 3 tyś. wpakowałem 7 tyś. i sprzedałem za 2,5 tyś.
Ale to co się nauczyłem i jaką wiedzę zdobyłem to dla mnie jest bezcenne ... Z ori stanu została tylko karoseria i silnik, który i tak wyremontowałem Ale nie żałuje tysięcy zł i tyle samo godzin w garażu oraz internecie , bo to było moje auto które nauczyło mnie mechaniki ...
Więc jak widzę takie lalunie w które jest włożone tyle serca to tylko i szacun za dobrą robotę
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
- Mat86radom
- Zafiromaniak
szary, czerwony najszybszy
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- milka325
- Przeglądacz
- Imię: Mariusz
- Auto: zafira A 2.0 Turbo OPC
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20let
Mat86 chyba pomyliłeś z golfa 3 z alfą. Sam posiadam golfa 3 w dodatku już trzecigo i ani razu linki ani lawety nie widział żaden z moich .
Co do golfa to widać że dobrze utrzymany i trafił w dobre ręce
Zrobiony jak mój poprzedni. Jak chcesz to Ci pokaże.
Szerokości
Co do golfa to widać że dobrze utrzymany i trafił w dobre ręce
Zrobiony jak mój poprzedni. Jak chcesz to Ci pokaże.
Szerokości
OPEL ZAFIRA 2002 2.0T OPC =lpg stag AC 250+barracuda
- Mat86radom
- Zafiromaniak
milka325, miałem na myśli lagune a nie golfa, :> przecież to golf holuje lagune a nie na odwrót