Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KrystianNh pisze:szczęście komputer sterujący mój od gazu ma możliwość ustawienia podlania dawki dodatkowo benzyną jeżeli niema tzw. zapętlania wtryskiwaczy i tak zostało zrobione od 5000-6000obr/min
Najtrudniej to przy takiej pogodzie było wystroić (ślisko,trakcja auto już na letnich) na miejscu pasażera stroiciel był spięty
Dziwisz się gazownikowi Na trójce przy 6000 obr/min. to już ponad 140 km/h bodajże jest , a tego stroiciel pewnikiem się nie spodziewał ...
KrystianNh pisze:szczęście komputer sterujący mój od gazu ma możliwość ustawienia podlania dawki dodatkowo benzyną jeżeli niema tzw. zapętlania wtryskiwaczy i tak zostało zrobione od 5000-6000obr/min
Najtrudniej to przy takiej pogodzie było wystroić (ślisko,trakcja auto już na letnich) na miejscu pasażera stroiciel był spięty
Dziwisz się gazownikowi Na trójce przy 6000 obr/min. to już ponad 140 km/h bodajże jest , a tego stroiciel pewnikiem się nie spodziewał ...
jazda była do 6500obr/min na 4 biegu z tego co pamietam chyba przy 6000obr/min na 4 jest ok.180-185km/h licznikowe
Szukam jakiegoś dobrego zestawu hamulców na przód do zafiry A OPC klocki + tarcze cos nacinane co polecacie w przystepnej cenie? Bo przy mocniejszym hamowaniu tarcze u mnie daja już znać że pasuje wymienić
KrystianNh ja bym ci polecil gladkie tarcze firmy Zimermann i klocki Ferodo premium . Te tarcze maja powloke antykorozyjna i montuja je w Mercedesach Bmw czy Porsche osobiscie mam takie w mojej Asi