Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
Waldim14 pisze:Gdzie na Śląsku mogę zaprogramować światła dzienne w Zafirze B rok prod.: 2010? Mieszkam w Bytomiu.
Pozdrawiam
Waldek
tel.: 691377731
napisz do Grześka czy Ci pomoże volf_2006
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Witam
Również ja potrzebuję pomocy jak w temacie.
Czy znajdzie się ktoś z okolic Słupska ,kto zmieni ustawienia świateł tak aby w automacie podczas dnia świeciły się tylko przednie a po zmierzchu przód i tył
Z góry dziękuję za pomoc.
Koledzy szukam i szperam i znaleźć nie mogę informacji odnośnie tego czy da się całkowicie wyłączyć opcję automatycznego włączania świateł po uruchomieniu silnika? Znalazłem że jest 5 wariantów ale czy w żadnym z nich nie ma po prostu światła automatyczne wyłączone?? Aktualnie mam tak że na zapłonie załącza się postój a po zapaleniu silnika włączają się mijania. Chciałbym abym sam je mógł włączać a nie że same mi się włączają. Posiadam op-coma.
Przekręć pokrętłem ustawiania rodzaju świateł szybko w prawo (czyli na drogowe) i bez chwili zwłoki szybko z powrotem w lewo. Automatyczne włączanie świateł mijania po uruchomieniu silnika już nie powinno funkcjonować. Ponowne wykonanie takiej czynności spowoduje, że światła znowu będą się automatycznie załączać.
matis991 pisze:Koledzy szukam i szperam i znaleźć nie mogę informacji odnośnie tego czy da się całkowicie wyłączyć opcję automatycznego włączania świateł po uruchomieniu silnika? Znalazłem że jest 5 wariantów ale czy w żadnym z nich nie ma po prostu światła automatyczne wyłączone?? Aktualnie mam tak że na zapłonie załącza się postój a po zapaleniu silnika włączają się mijania. Chciałbym abym sam je mógł włączać a nie że same mi się włączają. Posiadam op-coma.
Albo wyłącz całkowicie ta opcję czyli daj disabled lub nie występuje
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
drahe pisze:
Albo wyłącz całkowicie ta opcję czyli daj disabled lub nie występuje
Sory, że dopiero teraz ale miałem ciężkie dni w pracy... a gdzie taką opcję znaleźć? Nadwozie -> UEC i tam światła do jazdy dziennej?? Ta metoda z tym pokrętłem to mi coś nie działa... jak przekręcam to normalnie załączają się postoje i potem mijania i wyłączam i szybciej i wolniej i nic... po włączeniu silnika przy pokrętle na 0 nadal włączają się xenony.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2016, 19:02 przez matis991, łącznie zmieniany 1 raz.
matis991 pisze:
Sory, że dopiero teraz ale miałem ciężkie dni w pracy... a gdzie taką opcję znaleźć? Nadwozie -> UEC i tam światła do jazdy dziennej??
Dokładnie tam.Ustaw nie występuje (lub w angielskiej wesji disabled).
Metoda z pokrętłem musi działać!
Od ustawienia 0 w prawo i zaraz z powrotem na 0 w miarę szybkim ruchem
drahe pisze:
Dokładnie tam.Ustaw nie występuje (lub w angielskiej wesji disabled).
Metoda z pokrętłem musi działać!
Od ustawienia 0 w prawo i zaraz z powrotem na 0 w miarę szybkim ruchem
Kurcze, żeby się tam dostać op-com chce pin, mam do auta małą kartkę wielkości karty do bankomatu na odwrocie pisze CAR-PASS i mam security code potem key no ale tam są 4 cyfry i literka czy to coś z tego??
Próbuje tym pokrętłem na zapalonym silniku ale dam zapłon włączają się postojówki włączam silnik włączają się xenony, kręcę pokrętłem tam i z powrotem i nic...
Ostatnio zmieniony 29 sty 2016, 18:30 przez matis991, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałbym ustawić sobie światła, tak aby włączały się po odpaleniu silnika, wariant 5, ale w op com mam tylko 3 warianty i obojętnie, który wybiorę światła (wszystkie) zapalają się po przekreceniu stacyjki. Czy ktoś wie o co robię źle?