Maćku to jest bardzo dobra opcja, bo wtedy wszystkie żarówki ładnie współgrają i efekt wizualny jest bardzo dobry. W przypadku ledów trochę mi się to gryzie, więc trzeba zakupić kolejny komplet Tungsram super extra turbo light, a dokładnie Megalight Ultra +120%, bo aktualnie mam Sportlight Bluish i świecą słabiej. Po zmianie żarówek mijania zastanowię się czy zostawię ledy czy wrócę do Philips White Vision W5W... To na razie poczeka, póki co są ważniejsze wydatki (a prawda jest taka, że znając siebie to niebawem pojadę i kupię hehehe)the_starsailor pisze:Osobiście wszystkie żarówki na przodzie mam właśnie z serii White Vision i chwalę sobiePorównanie mam szczególnie na mokrej nawierzchni - na no name'ach w ogóle nie widziałem że mam włączone światła...
Mały update:
Maćku, dzisiaj sprawdziłem swoje zaciski tylne - jest Lucas, więc tu obniżę koszta minimalnie, bo już chodziło mi po głowie od razu wymienić zestaw na lepszy Lucasa, ale nie trzeba
Kolejny Update: (nie będę pisał kolejnego posta przecież)
Dzisiaj podjechałem zarzucić letnie gumki (bo kusiło mnie na ładne felgi 16"), zabrałem od razu jeden dekielek z zimowych 15" i powiem szczerze ciężko znaleźć nawet naklejki na 48mm na oryginalne dekielki, oryginalne mam z logiem producenta ATT, ale jakoś wolałbym tam jakieś logo z piorunem... Wiem, jestem pedantyczny, ale wk...wia mnie jak coś jest nieoryginalne... szukałem felg na zimę oryginalnych i trafiła się bardzo dobra okazja na te, które posiadam, dlatego się zdecydowałem
hmmmm teraz się zastanawiam czy by nie szukać na zamianę jakiś oryginalnych oplowskich 15" na zimówki, ale... jest to ale, że szkoda mi ładnych felg w super dobrym stanie... temat do głębokiego przemyślenia przez całe lato