[A] - Tomzam - 2,0 jeszcze DTL - niebawem 100KM 1999
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
Prace nad autem idą pełną parą 
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
-
Skasowany użytkownik 16629
Grill z polifta... to mi się marzy, ale chyba zawita w przeciągu miesiąca, bo... malowanie auta czeka i się zbliża wreszcie, więc może walnę listwy w kolor, więc grill już będzie musiał zawitać hehehe
cieszy każdego z nas Twój zapał i fakt, że się nie poddajesz i nadal chcesz by było lepiej i ładniej, bo prawda jest taka, że każdy gadżet, który cieszy oko właściciela jest trafionym gadżetem
Powodzenia
cieszy każdego z nas Twój zapał i fakt, że się nie poddajesz i nadal chcesz by było lepiej i ładniej, bo prawda jest taka, że każdy gadżet, który cieszy oko właściciela jest trafionym gadżetem
Powodzenia
-
tomzam
No i porażka
Wyrwałem podsufitkę w celu wymiany na ładną, czystą z nowszego modelu i niestety nie pasuje. W poliftach są inaczej mocowane rączki nad drzwiami w innym miejscu i innym systemem i nie da się tego przerobić a że nie obejrzałem dokładnie przed rozpoczęciem pracy no to mam trochę roboty bez sensu
Ale chociaż puściłem prąd do podświetlanych lusterek w osłonkach od słońca, tylko teraz trzeba je zdobyć
Wyrwałem podsufitkę w celu wymiany na ładną, czystą z nowszego modelu i niestety nie pasuje. W poliftach są inaczej mocowane rączki nad drzwiami w innym miejscu i innym systemem i nie da się tego przerobić a że nie obejrzałem dokładnie przed rozpoczęciem pracy no to mam trochę roboty bez sensu
Ale chociaż puściłem prąd do podświetlanych lusterek w osłonkach od słońca, tylko teraz trzeba je zdobyć
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2016, 18:17 przez tomzam, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tomzam
Miałem trochę przerwy ale wczoraj i dziś troszkę posiedziałem przy samochodzie.
Podsufitka założona z powrotem stara, ale doszło parę nowych drobiazgów:
przed i po
trochę dla rozjaśnienia wnętrza:
i trochę dla zaciemnienia

zostało jeszcze zmienić boczki z przodu i czyszczenie wnętrza, ale póki co pogoda nie sprzyja
Podsufitka założona z powrotem stara, ale doszło parę nowych drobiazgów:
przed i po
trochę dla rozjaśnienia wnętrza:
i trochę dla zaciemnienia

zostało jeszcze zmienić boczki z przodu i czyszczenie wnętrza, ale póki co pogoda nie sprzyja
- rafant4011
- Zafiromaniak
-
Rafoooo
- rafant4011
- Zafiromaniak
ktoś może wymontował? ja mam u siebie na papierze schowek na okulary, a w rzeczywistości jest rączkaRafoooo pisze:Ja się zastanawiam czemu w vin'ie mam lampki w daszku przeciw słonecznym a w rzeczywistości ich nie mam ...... a przydałyby się takie..........
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2016, 19:43 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tomzam
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
Mody na wielki plus
muszę i ja się chyba do swojej rozejrzeć za lampami od polifta :>