[B] - Archi69 - 1.8, Zafira B, 140 KM, 2006, Cosmo.
- Archi69
- Bywalec
- Imię: Arkadiusz
- Auto: Opel Zafira B 1.8 Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
[B] - Archi69 - 1.8, Zafira B, 140 KM, 2006, Cosmo.
Witam wszystkich,
Ja z moją Zosią poznaliśmy się niedawno tj. 5 kwietnia, za sprawą znanego wszystkim pana Andrzeja z Gorzowa Wlk.
Narazie trwa nasz miesiąc miodowy, Zosia nie jest ideałem, ale któż z nas może nim być.
W najbliższej przyszłości mamy zamiar lepiej się poznać, dotrzeć.
Rodzina przywitała ją z otwartymi ramionami, na tyle że Zofija prawdopodobnie po odpowiednim przygotowaniu, zawiezie mnie oraz moja małżonkę do ślubu.
Ot, cały jej urok, mojej Zosi.
W ramach pedicure, manicure oraz innych zabiegów, Zofia ma zaplanowaną wymianę oleju, filtrów oraz sprawdzenie rozrządu, co by rozstroju nerwowego nie dostała ( a ja z nią).
W tym roku na pewno dostanie instalację LPG oraz konserwację podwozia, coby ją jej ruda koleżanka nie zdominowała.
Jako że jest wstydliwa, wrzucam jedno zdjęcie, więcej postaram się wrzucić z czasem.
Pozdrawiamy serdecznie wszystkich!
Ja z moją Zosią poznaliśmy się niedawno tj. 5 kwietnia, za sprawą znanego wszystkim pana Andrzeja z Gorzowa Wlk.
Narazie trwa nasz miesiąc miodowy, Zosia nie jest ideałem, ale któż z nas może nim być.
W najbliższej przyszłości mamy zamiar lepiej się poznać, dotrzeć.
Rodzina przywitała ją z otwartymi ramionami, na tyle że Zofija prawdopodobnie po odpowiednim przygotowaniu, zawiezie mnie oraz moja małżonkę do ślubu.
Ot, cały jej urok, mojej Zosi.
W ramach pedicure, manicure oraz innych zabiegów, Zofia ma zaplanowaną wymianę oleju, filtrów oraz sprawdzenie rozrządu, co by rozstroju nerwowego nie dostała ( a ja z nią).
W tym roku na pewno dostanie instalację LPG oraz konserwację podwozia, coby ją jej ruda koleżanka nie zdominowała.
Jako że jest wstydliwa, wrzucam jedno zdjęcie, więcej postaram się wrzucić z czasem.
Pozdrawiamy serdecznie wszystkich!
Ostatnio zmieniony 15 lis 2016, 16:42 przez Archi69, łącznie zmieniany 4 razy.
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
Owocnej współpracy i niech służy wiernie
- KrystiaN548
- Przeglądacz
- Imię: Krystian
- Auto: Opel Zafira Opc 2.0T 1.6v
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Witam klubowicza z mojej miejsowosci,widzimy sie na miescie
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2016, 21:34 przez KrystiaN548, łącznie zmieniany 1 raz.
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Bywalec
- Imię: Arkadiusz
- Auto: Opel Zafira B 1.8 Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Dzięki za miłe słowa wszystkim, KrystiaN548, akurat twój samochód łatwo rozpoznam
Dziś Zofia była u lekarza na wizycie, zdiagnozowano końcówkę żywotności hamulców, wiec czeka ją wymiana na nowe.
Oprócz tego świeżutki olej, ogólny przegląd "pod spódnicą", oraz czyszczenie klimatyzacji.
Na początek wystarczy, nie ma jej co męczyć.
Dziś Zofia była u lekarza na wizycie, zdiagnozowano końcówkę żywotności hamulców, wiec czeka ją wymiana na nowe.
Oprócz tego świeżutki olej, ogólny przegląd "pod spódnicą", oraz czyszczenie klimatyzacji.
Na początek wystarczy, nie ma jej co męczyć.
Tekst podpisu by Archi.