[A] Aliass - Zafira A 1,8 PB/LPG 125KM 2004r
- paweldm
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Peugeot 308SW
- Model: P308
- Oznaczenie silnika: A20DTH
W swojej ZA miałem podświetlenie nóg (taśma led) na czerwono i zmienione podświetlenie zegarów, panel klimy także na czerwono. Nie mogę odpalić swojego starego laptopa, bo bym wrzucił fotkę.
Ostatnio zmieniony 18 mar 2016, 12:30 przez paweldm, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
- GOTI
- Zafiromaniak
- Imię: Sebastian
- Auto: Insignia
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: A18XER
Jest to zależne od rodzaju licznika: http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=12555
W Twoim przypadku w liczniku może znajdować się filtr
W Twoim przypadku w liczniku może znajdować się filtr
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Też czekam, bo cały czas chcę zrobić to samo... już jedne kupiłem, ale były za długie, dobrze, że sprzedałem 2xdrożej hehe... Zobaczę efekty i może też się w końcu przemogę do wydania kolejnych 200zł na dobre ledy (mówię o Phlipsach czy czymś równie dobrym)Aliass pisze:...po 2 dniach walki w końcu zamontowałem DRL'y
Zaniedlugo wstawie fotki...
Dawaj te foty kurde
- Aliass
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
Wkoncu mi sie przypomniało ze o czyms zapomniałem
Ledy zakupiłem takie same u chinczyka... Niestety nie bylo sterownika do nich, takze poszedlem do motoryzacyjnego po sterownik a pan wypowiedzial magiczne 50zł. Podziekowałem i kupiłem u niego nowe ledy z 3 kabelkami za tą samąkwote.
Tak wygląda podswietlenie nóg. Dosc mocno swiecą wiec jak cos spadnie na podloge łatwiej bedzie znależć
Ostatnio bajer to dodatkowy ozdobny pasek na kazdych drzwiach. Musze przyznac ze dodaje to efektu :!!
Wczesniej zbyt rzucały mi sie oczy siłowniki od maski wiec postanowiłem je przemalowac pod kolor Juz tak nie razi mnie ten srebrny kolor. Nie robiłem foty po wymianie siłownikow z tyłu bo to nie ma sensu ale dodam ze teraz są z firmy MaxGear.
Fotki przed i po:
Ledy zakupiłem takie same u chinczyka... Niestety nie bylo sterownika do nich, takze poszedlem do motoryzacyjnego po sterownik a pan wypowiedzial magiczne 50zł. Podziekowałem i kupiłem u niego nowe ledy z 3 kabelkami za tą samąkwote.
Tak wygląda podswietlenie nóg. Dosc mocno swiecą wiec jak cos spadnie na podloge łatwiej bedzie znależć
Ostatnio bajer to dodatkowy ozdobny pasek na kazdych drzwiach. Musze przyznac ze dodaje to efektu :!!
Wczesniej zbyt rzucały mi sie oczy siłowniki od maski wiec postanowiłem je przemalowac pod kolor Juz tak nie razi mnie ten srebrny kolor. Nie robiłem foty po wymianie siłownikow z tyłu bo to nie ma sensu ale dodam ze teraz są z firmy MaxGear.
Fotki przed i po:
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
No no no kupa dobrej roboty choć ledy do jazdy dziennej to nie moja bajka, ale każdy lubi co innego
- Aliass
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
Szczerze to tez nie jestem za ledami ale podoba mi sie fakt ze nie musze pamietac o swiatlach... Pozatym widzialem program w tv ze pod podpieciu ledow spalanie spadlo o pol litra, a z racji tego ze w to nie wierze postanowilem sam sie przekonac....Mat86radom pisze:No no no kupa dobrej roboty choć ledy do jazdy dziennej to nie moja bajka, ale każdy lubi co innego
Aaaa.... Zapomnialem dopisac ze zarowki od swiatel dlygich zostaly wymienione na co prawda chinskie 100W ale swiatlo jest bielsze i widocznosc lepsza...
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2016, 05:12 przez Aliass, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
A próbowałeś tungsramów?? U mnie siedzą w wersji megalight 120 i jest pięknie.Aliass pisze:Mat86radom pisze:No no no kupa dobrej roboty choć ledy do jazdy dziennej to nie moja bajka, ale każdy lubi co innego
Aaaa.... Zapomnialem dopisac ze zarowki od swiatel dlygich zostaly wymienione na co prawda chinskie 100W ale swiatlo jest bielsze i widocznosc lepsza...