[A] Bisqup OPC -2.0 T - (192 KM)- 2003 r
Haaa no baaa jeszcze przed wstąpieniem w wasze szeregi było ogłoszenie można sprawdzićfredas pisze:Bardzo dziwna ta sprawa że zbiera na coś innego
Badanie rynku chyba też odpada bo jak bym chciał ja sprzedać za jakieś marne pieniądze to już by jej nie było.
Po prostu życie muszę kupić Nowe auto (polska taki fajny kraj:P)
Edit
Mat86radom pisze:Może auto ściągnięte typowo na handelBiały pisze:Kolega chyba specjalnie zadowolony nie jest że już sprzedaje
Zafira
Co się stało że tak szybko? czy tylko badanie rynku?
Handel odpada nie mam na to czasu chodz pracuje w DE
Posty pisane w krótkim odstępie czasu proszę edytować i scalać. - RYBKA
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2016, 18:41 przez Bisqup, łącznie zmieniany 1 raz.
Trochę nie rozumiem tego wszystkiego, bo ogłoszenie było zanim wstąpiłeś na forum, więc po co wstępujesz skoro musisz sprzedać? Tu nas witasz bardzo ładnym autem a po chwili się okazuje, że nie wiadomo po co... Nie rozumiem też czemu uważasz, że polska to taki "fajny" kraj skoro i tak pracujesz w DE, więc w czym problem?Bisqup pisze:Haaa no baaa jeszcze przed wstąpieniem w wasze szeregi było ogłoszenie można sprawdzićfredas pisze:Bardzo dziwna ta sprawa że zbiera na coś innego
Badanie rynku chyba też odpada bo jak bym chciał ja sprzedać za jakieś marne pieniądze to już by jej nie było.
Może podaj prawdziwy powód albo przynajmniej przedstaw sprawę jasno - czy masz zamiar zostać z Zafirą czy też nie i jeżeli musisz kupić nowe auto to jakie
Mimo wszystkich niejasności uważam tak jak inni - piękne autko
Jak dla mnie to nie ma problemu po prostu mamy już 4 auta i muszę kupić nowe auto żeby odliczyć podatek z DE a co kupie nie wiem Żona chce skode yeti albo vw caddy.. jeszcze sie zastanawiamy,, a z tego co czytałem w regulaminie nie ma zapisu że jak sprzedam auto to nie moge dalej tu byc ... wiec kolego swoje skromne uwagi zachowaj dla siebie pozdrawiam:) Bisqupkacza1982 pisze:Trochę nie rozumiem tego wszystkiego, bo ogłoszenie było zanim wstąpiłeś na forum, więc po co wstępujesz skoro musisz sprzedać? Tu nas witasz bardzo ładnym autem a po chwili się okazuje, że nie wiadomo po co... Nie rozumiem też czemu uważasz, że polska to taki "fajny" kraj skoro i tak pracujesz w DE, więc w czym problem?Bisqup pisze:Haaa no baaa jeszcze przed wstąpieniem w wasze szeregi było ogłoszenie można sprawdzićfredas pisze:Bardzo dziwna ta sprawa że zbiera na coś innego
Może podaj prawdziwy powód albo przynajmniej przedstaw sprawę jasno - czy masz zamiar zostać z Zafirą czy też nie i jeżeli musisz kupić nowe auto to jakie
Mimo wszystkich niejasności uważam tak jak inni - piękne autko
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2016, 18:04 przez Bisqup, łącznie zmieniany 1 raz.
- SD72
- Zafiromaniak
- Imię: Sylwek
- Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Panowie temat to "[A] Bisqup OPC -2.0 T - (192 KM)- 2003 "
Dalsze prezentacja Zosi Bisqupa mile widziana
Dalsze prezentacja Zosi Bisqupa mile widziana
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2016, 18:16 przez SD72, łącznie zmieniany 6 razy.
bazyliszek72
- Biały
- Przeglądacz
- Imię: Łukasz
- Auto: Zafira A OPC
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Starego generała nie oszukasz jak to mówiąBodek pisze:
Normalnie - Grupa Śledcza pod wezwaniem Prokuratora
Ogólnie to ostatnio w Tomaszowie widziałem identyczną i niesamowicie przyciąga wzrok...dużo bardziej niż jakikolwiek inny...nawet arden blue się chowa
Jedynie co zastanawia mnie w niej tył...mianowicie przedliftowe lampy które szły chyba tylko do końca 2002r no i nie mogę się dopatrzeć czujników parkowania które są w Vinie.
no chyba że mi coś na oczy padło to przepraszam:P
Ps daj nacieszyć oko i wstaw więcej zdjęć
czujniki parkowania są na miejscu Moja żona coś o tym wie a co do lamp to są jakie były nic nie zmieniałem, a auto jest bezwypadkowe pozdrawiamBiały pisze:Starego generała nie oszukasz jak to mówiąBodek pisze:
Normalnie - Grupa Śledcza pod wezwaniem Prokuratora
Ogólnie to ostatnio w Tomaszowie widziałem identyczną i niesamowicie przyciąga wzrok...dużo bardziej niż jakikolwiek inny...nawet arden blue się chowa
Jedynie co zastanawia mnie w niej tył...mianowicie przedliftowe lampy które szły chyba tylko do końca 2002r no i nie mogę się dopatrzeć czujników parkowania które są w Vinie.
no chyba że mi coś na oczy padło to przepraszam:P
Ps daj nacieszyć oko i wstaw więcej zdjęć
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2016, 23:21 przez Bisqup, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobra, dość przekomarzań :p hehe dawaj więcej zdjęć, bo uważam tak jak inni - czerwona jest o wiele rzadsza niż arden blue (jak by nie było też piękny kolor) i piękna
ps. żona chce coś innego, Yeti jeszcze mogę zrozumieć, ale Caddy? co ona chce dostawczaka? Może lepiej Zafira B OPC?
ps2. chrzanić podatek w DE, Zostaw tą Zosię, bo jest naprawdę rzadka, a jak dobrze utrzymana to już w ogóle!
ps. żona chce coś innego, Yeti jeszcze mogę zrozumieć, ale Caddy? co ona chce dostawczaka? Może lepiej Zafira B OPC?
ps2. chrzanić podatek w DE, Zostaw tą Zosię, bo jest naprawdę rzadka, a jak dobrze utrzymana to już w ogóle!
- Rafoooo
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
.... ona stoi na sprzedaż, poczytaj trochę wyżejwarzo pisze:Piękna, czaiłem się na nią jak stała na sprzedaż. Szerokości! Jakbyś zamierzał sprzedać, pisz pw. Pozdrawiam
Link do aukcji
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2016, 15:35 przez Rafoooo, łącznie zmieniany 1 raz.
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie
wspominać.
wspominać.