Opel Zafira Przebieg:106000km OPC-Line Instalacja LPG Xenon
Moderator: Tunio999
Opel Zafira Przebieg:106000km OPC-Line Instalacja LPG Xenon
Salon Samochodowy MotoHouse z Mysłowic
Czy może ktoś z Was ma jakieś informacje na temat wiarygodności tego komisu? Dostałem skany dokumentacji do tego auta i poza brakiem aktualnego TUV - ostatni z 08.2013r. nic niepokojącego nie znalazłem. Rozkodowałem też VIN i wyposażenie ma naprawdę fajne. Gdzie mogę potwierdzić kiedy był ostatnio serwisowany? Czy numer telefonu 22 606 16 49 do GM jest aktualny?
Podaję link do strony:
http://otomoto.pl/oferta/opel-zafira-pr ... ykD63.html
Czy może ktoś z Was ma jakieś informacje na temat wiarygodności tego komisu? Dostałem skany dokumentacji do tego auta i poza brakiem aktualnego TUV - ostatni z 08.2013r. nic niepokojącego nie znalazłem. Rozkodowałem też VIN i wyposażenie ma naprawdę fajne. Gdzie mogę potwierdzić kiedy był ostatnio serwisowany? Czy numer telefonu 22 606 16 49 do GM jest aktualny?
Podaję link do strony:
http://otomoto.pl/oferta/opel-zafira-pr ... ykD63.html
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2016, 19:13 przez multipeter, łącznie zmieniany 1 raz.
- PiotrWie
- Mieszkaniec
- Imię: Piotr
- Auto: Opel Zafira
- Model: Family
- Oznaczenie silnika: A18XEL
Ja przede wszystkim podchodziłbym z bardzo dużą rezerwą do przebiegu - to tylko 13000/rok. Niemiec nie zakłada do takich przebiegów gazu - ba w Polsce jest to też wątpliwe ekonomicznie. No chyba że gaz założyli w Polsce - ale do sprzedaży zakładają jak najtaniej - a więc prawdopodobne problemy w przyszłości. Pamiętam jak parę lat temu rozmawiałem z gościem z Berlina który przyjechał Zafirą na Sardynie - tłumaczył że ma silnik benzynowy bo jeździ bardzo mało - jakieś 25 tyś/rok.
Ale pewnie ten jest od dziadka co kupił taką wersję by jeździć do kościoła.
Ale pewnie ten jest od dziadka co kupił taką wersję by jeździć do kościoła.
PiotrWie
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT