[B]-URIEL71- Z, 101KM, 1,9 CDTI Cosmo, 2007
-
URIEL71
-
Rafoooo
-
URIEL71
Ja już założyłem wyżej masz moją Zosie z nowym gadżetem
, tam masz takie uchwyty plastikowe i pod maskę idzie metalowy kątownik ja go okleiłem taśmą izolacyjną czarną lepiej się prezentuje
niż ocynk świecący z pod owiewki aż razi w oczy
, ale jak kto woli
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2016, 10:37 przez URIEL71, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Rafoooo
-
URIEL71
Ja się zdecydowałem i będę zakładał, czeka mnie tylko malowanie ale to już nie problem bo sam to zrobię , kwestia tylko anteny bo oryginał będzie zawadzał więc chyba kupię taką antenkę nie drogo a wygląd cacy
http://www.aliexpress.com/item/Car-Shark-Fin-Antenna-With-blank-radio-signal-For-Mercedes-BUICK-EXCELLE-REGAL-LACROSSE-ENCORE-ENCLAVE/32281412914.html?spm=2114.40010508.4.100.0c6JBc
http://www.aliexpress.com/item/Car-Shark-Fin-Antenna-With-blank-radio-signal-For-Mercedes-BUICK-EXCELLE-REGAL-LACROSSE-ENCORE-ENCLAVE/32281412914.html?spm=2114.40010508.4.100.0c6JBc
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2016, 17:37 przez URIEL71, łącznie zmieniany 2 razy.
-
URIEL71
Witam
, dzisiaj przyszły dwa prezenty do mojej Zosi radio i kamerka cofania.

Efekt po zmontowaniu cieszy oko.

Miałem dzisiaj chwile wolnego więc pobawiłem się trochę z listwą i czujnikami przygotowałem ją do montażu w nadchodzącą sobotę zadanie miałem uproszczone bo od wewnętrznej strony listwy były zaznaczone miejsca na czujniki nie musiałem się bawić w odmierzanie, idealne 40cm zachowane
, będzie zabawy trochę z zdjęciem tylnego zderzaka i umocowaniu jej na nim.

Teraz tylko zamontować i podłączyć kable

Efekt po zmontowaniu cieszy oko.

Miałem dzisiaj chwile wolnego więc pobawiłem się trochę z listwą i czujnikami przygotowałem ją do montażu w nadchodzącą sobotę zadanie miałem uproszczone bo od wewnętrznej strony listwy były zaznaczone miejsca na czujniki nie musiałem się bawić w odmierzanie, idealne 40cm zachowane

Teraz tylko zamontować i podłączyć kable

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2016, 18:23 przez URIEL71, łącznie zmieniany 1 raz.
-
URIEL71
Informacje się pokazują, ale wszystko jest sterowane po przez radio, plusem tego radia jest to że system operacyjny to android więc apki z google play można załadować , GPS, TV, możliwość podłączenia kamerki cofania i dowolnej kamerki drugiej można też podłączyć rejestrator drogowy i nagrywać, ja podłączałem DOD LS460W działa wyśmienicie jeżeli chce się widzieć obraz z kamerki w radiu