Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam, czy oprócz ASO gdzieś jeszcze w województwie śląskim można dorobić kluczyk z pilotem i z immo?? Jakie są koszty takiego dorobienia?? Jeżeli można to proszę o adresy..
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 04 mar 2018, 20:08 przez Rybka, łącznie zmieniany 2 razy.
Wiem że to już nie śląskie ale za około 380zł dorobisz w Krakowie. Poszukaj na google punktów dorabiających klucze powinieneś coś znaleźć ze swoich okolic.
We Wrocławiu gościu dorabiający klucze krzykną mi więcej niż ASO, ale nie czekasz na docięcie klucza tylko masz od ręki
Andreas34 pisze:Witam, czy oprócz ASO gdzieś jeszcze w województwie śląskim można dorobić kluczyk z pilotem i z immo?? Jakie są koszty takiego dorobienia?? Jeżeli można to proszę o adresy..
pozdrawiam
ja mam namiary na kolesia z rudy śląskiej, dorabia kluczyk w cenie ok 400 zł, ale to chyba cena zbyt duża, w aso podobie biorą, jak chcesz to ci dam
Witam. Mam taki mały problem z moim kluczykiem gdyż wciąż się rozkodowuje. Po ponownym zakodowaniu go w stacyjce zamknie max ze 3 razy i znów rozkodowany, nie ukrywam że zaczyna mnie to ale może koledzy pomogą i dadzą dobrą radę i sprawę się naprawi???
co z tym zrobić poradźcie..?
Ostatnio zmieniony 19 sie 2011, 18:50 przez KOPERNIK, łącznie zmieniany 1 raz.
ja miałem u siebie w jednym z kluczyków lekko rozlutowane złącze od baterii w kluczyku, identyczne zachowanie jak opisane - częste rozkodowywanie - rozbierz kluczyk i sprawdz (możesz mieć tak w obydwóch...)