Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Maćku pisze:Wojtek mierzyłeś jak nisko masz dolną dokładkę z przodu?
Jaką dokładkę? Mierzyłem od ziemi do plastikowego rantu błotnika, 62cm-przód i 64cm-tył.
"Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził
z oczami utkwionymi w niebo.
Bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić."
Leonardo da Vinci
Jaką dokładkę? Mierzyłem od ziemi do plastikowego rantu błotnika, 62cm-przód i 64cm-tył.
Pewno chodzi o dokładkę przedniego zderzaka
Aaaa nie zczaiłem, ale jest napewno deko wyżej bo auto się wyprostowało i już nie hacze przy wyjeździe z bramy gdzie zazwyczaj szurłem . Jutro zmierzę jeszcze tą dokładkę .
Leonardo da Vinci
Pewno chodzi o dokładkę przedniego zderzaka
Aaaa nie zczaiłem, ale jest napewno deko wyżej bo auto się wyprostowało i już nie hacze przy wyjeździe z bramy gdzie zazwyczaj szurłem . Jutro zmierzę jeszcze tą dokładkę .
U mnie dokładka to 11cm w środkowej jej części (składanie) od asfaltu, błotniki 63 przód tył 64cm... czyli podobnie ja uzyskałem podobny wynik dzięki niższemu profilowi opony
kacza1982 pisze:Kurde, to jest ładne... piękny wypucowany lakierek, nieco niżej i ładna felga... kiedyś z zazdrości Cię chyba zabiję
Chłopaki jeśli nie popełnię samobójstwa i nie zgine w wypadku samochodowym, lotniczym bądź motocyklowym to znaczyć będzie, że On tu był
Rafał, bo przez Ciebie przestanę jeździć na SPOTy śląskie :>
kacza1982 pisze:ps. cudnie
Dzięki, staram się zrobić aby była wyjątkowa, jak większość z Nas
Leonardo da Vinci
Maćku pisze:Do czego to dochodzi by życie człowieka zależało od kawałka aluminium dobrze że ja mam inne bo mnie też by groziło zatrudnienie BORu
E tam kawałek aluminium... raczej połączenie tego kawałka z zawieszeniem to jest to, tego zazdroszczę... w sumie z moimi ori 16" i takim zawiasem też by mi się podobało
Niestety oszczędności poszły na coś innego... Zosia dostaje połowę swojej wartości (wartości zakupu, a nie rynkowej!) na SPA... w temacie odpowiednim wszystko
kacza1982 pisze:
Wojtek, szykuj się na kolejny zlot
I will be waiting for you
Leonardo da Vinci