Zafira A z Torunia
Za wszelkie spostrzeżenia wielkie dzięki![/code]
Moderator: Tunio999
Nie ma pewności. Gdybym znalazł sam Zafirę z autentycznym przebiegiem 160tys km to po pierwsze sprzedałbym "swojemu" i za większą kwotę. Oglądałem kilka Zafir przed zakupem swojej i wszystko to były w mniejszym lub większym stopniu padaki (zwłaszcza te za średnie kwoty wzięte z sieci). A ta która mi się podobała najbardziej miała 170 tys, potem tylko sprawdzenie przebiegu po VIN i nagle "Hello..." - 289 tys 3 miesiące wcześniej.janekW67 pisze:Skąd ta pewność?Janus pisze: Auto ma co najmniej 260tys km
Ten typ tak ma. Tzn przy lampach i tych plastikowych nakładkach pod lampami (o ile są pod nimi w karoserii oryginalne mocowania) klapa schodzi się równo. Na samym dole sprawia wrażenie odstającej, przy płaszczyźnie zderzaka.miodzik pisze:Co do klapy...
Dziwnym trafem u mnie identycznie odstaje. Jakby była deko nie domknięta..
Doszukiwałem się cudów na kiju, jednak mam całkowitą pewność, że nie była ściągana, malowana, zakładana na nowo ani bita od tyłu. !00% oryginał od nowości. Nic się nie dzieje, uszczelki trzymają jak trzeba, żadnych podcieków, nacieków, problemów z deszczówką. Może kilka sztuk po prostu tak jakoś głupio ma...