Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Serdeczne podziękowania dla wszystkich darczyńców. Dzisiaj zostały przekazane pieniążki. Łzy się polały i uściski... . Jeszcze raz dziękuję. Bez waszego wsparcia nic bym nie zrobił.
ojciec polak pisze:Serdeczne podziękowania dla wszystkich darczyńców. Dzisiaj zostały przekazane pieniążki. Łzy się polały i uściski... . Jeszcze raz dziękuję. Bez waszego wsparcia nic bym nie zrobił.
Dziękujemy.
Kwota może nie wielka, ale to zawsze coś w ogromie wydatków jakie ich czekają .
To i tak Paweł z Twoją pomocą sąsiedzi poczuli ,że nie są sami i inni wspierają ich w tak ciężkich chwilach ... a to daje nadzieję i energie na działanie ...
myślę że nawet jeśli więcej nie zbierzemy jak za pierwszym razem to i tak każdy grosz w takim przypadku się liczy przecież dla tych ludzi pół świata się zawaliło
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2016, 21:27 przez rafant4011, łącznie zmieniany 2 razy.
rafant4011 pisze:Może Ojcze, zrobimy drugą turę?
W maju po wypłacie coś zawsze można...
Tunio999 pisze: - ja osobiście jestem ZA
Na wasze specjalne życzenie niech będzie druga tura. Myślę, że max termin to 15 maja. Kto ma wpłacić to w tym terminie się wyrobi. Wpisujcie " zwrot zobowiązania" w tytule.
Bardzo dziękuję wam za wsparcie.
Druga tura nie spotkała się z zainteresowaniem. Ponieważ dotarł tylko jeden przelew, to wpłacone pieniążki zostaną odesłane na konto. Jeszcze raz dziękuję za wasze wsparcie. Temat do zamknięcia.