[A] zajcus7- 1.8 Selection, 125 KM, 2002, LPG
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
zajcus7, czarne jest piękne
Dorzuć fotki do zgłoszeń na kalendarz
Dorzuć fotki do zgłoszeń na kalendarz
Ostatnio zmieniony 25 lut 2016, 21:54 przez Mat86radom, łącznie zmieniany 1 raz.
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L
A mi jakoś nie pasują czarne felgi... może dlatego, że moja Zosia w srebrze się nosi ogólnie nie lubię stalówek, szczególnie rdzewiejących przerabiałem temat i zmieniłem na alu na zimę... Mimo wszystko Zosia bardzo ładnie się prezentuje i najważniejsze, że cieszy oko właściciela - pamiętaj to Twoje auto i Tobie służy i Ciebie cieszy... nasze zdanie to już akurat kwestia gustu
miliona km
miliona km
- Mat86radom
- Zafiromaniak
Ostatnio zmieniony 26 lut 2016, 20:40 przez Mat86radom, łącznie zmieniany 1 raz.
ja mam w dobrym stanie stalówki bo tesciu pracuje w malarni proszkowej i mi je pomalował:) ja tak samo mam na punkcie rdzy fioła;p takze jak bedzie sie cos z nimi działo to dam do malowania;p pozdro:)kacza1982 pisze:A mi jakoś nie pasują czarne felgi... może dlatego, że moja Zosia w srebrze się nosi ogólnie nie lubię stalówek, szczególnie rdzewiejących przerabiałem temat i zmieniłem na alu na zimę... Mimo wszystko Zosia bardzo ładnie się prezentuje i najważniejsze, że cieszy oko właściciela - pamiętaj to Twoje auto i Tobie służy i Ciebie cieszy... nasze zdanie to już akurat kwestia gustu
miliona km
Jeżeli miałbym takiego teścia to też bym malował, ale może bardziej w srebro bym szedł Jednak proszek to proszek - będzie na dłużej, więc w dobrą stronę idziesz... myślałem o tym samym, ale jak policzyłem piaskowanie, do tego proszek to niewiele drożej kupiłem alu (dałem 400zł za mój komplet), a jednak auto na alu wygląda lepiej... dodam, że mi Zosia ładniej by wyglądała na stali i oryginalnych kołpakach, które w dobrym stanie też kosztują ok. 100zł/kompletzajcus7 pisze:ja mam w dobrym stanie stalówki bo tesciu pracuje w malarni proszkowej i mi je pomalował:) ja tak samo mam na punkcie rdzy fioła;p takze jak bedzie sie cos z nimi działo to dam do malowania;p pozdro:)kacza1982 pisze:A mi jakoś nie pasują czarne felgi... może dlatego, że moja Zosia w srebrze się nosi ogólnie nie lubię stalówek, szczególnie rdzewiejących przerabiałem temat i zmieniłem na alu na zimę... Mimo wszystko Zosia bardzo ładnie się prezentuje i najważniejsze, że cieszy oko właściciela - pamiętaj to Twoje auto i Tobie służy i Ciebie cieszy... nasze zdanie to już akurat kwestia gustu
miliona km
Tak jak pisałem wcześniej - to Ciebie ma cieszyć Twoje auto, nas niekoniecznie, chwal się nią przy każdej okazji
- Mat86radom
- Zafiromaniak
Świeci się konkretnie