Rafał tyś to na poważnie wziął?kacza1982 pisze:E tam kawałek aluminium... raczej połączenie tego kawałka z zawieszeniem to jest to, tego zazdroszczę... w sumie z moimi ori 16" i takim zawiasem też by mi się podobało
Niestety oszczędności poszły na coś innego... Zosia dostaje połowę swojej wartości (wartości zakupu, a nie rynkowej!) na SPA... w temacie odpowiednim wszystko
[A] - wojtowca - Moja "Zośka" 2,2DTI 2002r SELECTI
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
- wojtowca
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: Opel Zafira A
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Dzisiaj korzystając z pięknej wiosennej aury, wraz z Zośką odwiedziliśmy naszych przyjaciół . Oczywiście spotkanie to musieliśmy uwiecznić krótką sesją zdjęciową :
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
- wojtowca
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: Opel Zafira A
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Zafirka we czwartek dostała świeżą oliwe i komplet filtrów. Niestety nie obyło się bez kłopotów . Zawsze jeżdżę do tego samego serwisu ale tym razem nie było mojego mechanika i wymiany podją się jakiś "nowy" mecher i niestety przy wymianie filtra paliwa zapowietrzył układ . Po kilkunastu minutach udało się odpowietrzyć układ i odpalić Zośkę. Natomiast przy wymianie filtra kabinowego okazało się, że niema dźwigni od klapki dmuchawy zamykającej obieg i spinek na obudowie tego filtra . Już wiem dlaczego nie mogłem odparować szyb porą jesienno-zimową bo klapka była na obiegu wew. Brakujące elementy zamówione w ASO-cena za tą dźwignię kosmos . No ale cóż, u mnie jak coś jest w aucie to ma działać albo nie być tego wcale...
Ostatnio zmieniony 14 maja 2016, 16:25 przez wojtowca, łącznie zmieniany 1 raz.