Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Maćku pisze:Lakier wyczesany szkoda że te plastiki tak muszą we wszystkich Zośkach blednąć
Dzisiaj na TVN oglądałem 101 napraw i było żeby opalarka plastiki zrobić i będą wyglądać jak nowe dlatego w następny weekend będę próbował robić i pochwale się efektem
Maćku pisze:Lakier wyczesany szkoda że te plastiki tak muszą we wszystkich Zośkach blednąć
Dzisiaj na TVN oglądałem 101 napraw i było żeby opalarka plastiki zrobić i będą wyglądać jak nowe dlatego w następny weekend będę próbował robić i pochwale się efektem
zajcus7 pisze:
a tak dzisiaj zafirke polerowałem woskiem naprawde dobry jest:)
tylko troche rece bolą ale czego sie nie robi dla zoski
dobrze,ze sprawdzone bo moje kosmetyki się kończą a tego K2 to ostatnio wszędzie pełno i się zacząłem zastanawiać jak ma się to do jakości tych kosmetyków?
zajcus7 pisze:
a tak dzisiaj zafirke polerowałem woskiem naprawde dobry jest:)
tylko troche rece bolą ale czego sie nie robi dla zoski
dobrze,ze sprawdzone bo moje kosmetyki się kończą a tego K2 to ostatnio wszędzie pełno i się zacząłem zastanawiać jak ma się to do jakości tych kosmetyków?
Akurat ten wosk jest dobry dobrze się nakłada po 15 sekundach schnie i potem dobrze się poleruje a efekt jest widoczny