Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Czy kolor trzeciego rzędu siedzeń nie powinien być taki sam, jak pierwszego i drugiego rzędu? Czy może zdarzały się takie wariacje?
I jeszcze a propos wersji. Wszystko wskazuje, że jest to wersja poliftowa: tylne światła, brak uszczelki dookoła szyby, tylna kanapa dzielona na 3, przedni grill, ale jak sprawdziłem na ruskiej stronie VIN to jest info, że wyprodukowano 17.03.2003 ...
Znalazłem taką informacje na forum:
Już kilka razy pisałem - ZA liftingowi została poddana od roku mod. 2004 czyli od VIII/2003, przy czym chromowana atrapa-grill była montowana już od IV/2003, pozostałe elementy widoczne gołym okiem (tylne lampy, tylna klapa z szybą klejoną) w ramach FL
Czyli jak dopiero od sierpnia 2003 to ta sztuka z ogłoszenia nie jest poliftowa? Czy może ja coś źle sprawdzam?
Ostatnio zmieniony 02 maja 2016, 08:54 przez koliber, łącznie zmieniany 1 raz.
VIN: W0L0TGF7532193050
Model: Zafira-A
Nadwozie: 5-drzwiowy minivan
Data produkcji: 2003-03-18
Rok modelowy: 2003
Produkcja dla: NIEMIEC
Fabryka: Bochum, Niemcy
Silnik: Z18XE (benzyna, 1.8 - 125 KM)
Kolor: Niebieski Ultra (Ultra Blue, kod lakieru: 4CU)
Nr silnika: 20AY1523
Nr seryjny: 193050
Jeżeli chodzi Ci o kolor tylnej napicerki trzeciego rzędu siedzeń to akurat normalne że ma inny odcień. Siedziska jednak powinny być w stylistyce całego pojazdu.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2016, 12:08 przez miodzik, łącznie zmieniany 1 raz.