[A] Raptalizman - 2.0 opc 2002 r
- Raptalizman
- Świeżak
- Model:
Jeżeli dobrze rozumiem to pochwała dla Passata... oczywiście ja też sobie chwaliłem, bo stary dobry Passat miał zupełnie inne plastiki, takie miękkie, tapicerka na całych drzwiach praktycznie, dużo samej tapicerki i to grubej, mało plastiku... jak przesiadłem się na Hondę to już plastiku ogrom, nie wspomnę o nowszych autach z korei - tam to już nawet tapicerka chyba była plastikowa hehehe. W Passacie wiadomo - deska rozdzielcza już całkiem archaiczna, ale w sumie bardzo wygodna, wszystko na swoim miejscu, pod ręką. A nasze Zosie? No cóż, może wygląda staro na dzień dzisiejszy, ale ma swój urok, mi się nawet bardziej podoba niż w Zosi B, oczywiście to kwestia gustu, ale mi się podoba jak jest mało na desce, są tylko potrzebne przyciski, bez zbędnych gadżetów, bo w Zosi B jest już dość dużo przycisków, a jak wsiadłem do Astry IV to się pogubiłem hehheheMucias pisze:Nie do końca sie zgodze z Toba Kacza...Wykończenie wnetrza daje duzooo do myslenia.Pasior a Zafcia to w srodku dwa inne swiaty...slabe plastiki i kokpit z lat 90" w Zafci
Dobra, robimy więc koniec dyskusji o gustach
Wracając do tematu zmiany na OPC, dlaczego tak stwierdziłem - ten silnik i wygląd zewnętrzny, jak dla mnie rewelacja, wygląda agresywnie jak na autobus, a silnik robi ogromne wrażenie, nie chodziło mi akurat o wystrój wnętrza, bo jednak Passat B5 jest "młodszy" we wnętrzu choć auta były prezentowane w podobnym okresie
- Raptalizman
- Świeżak
- Model:
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Ładne autko Zapraszamy na mały Mazowiecki spocik http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=22132
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD