Opel Zafira wersja OPC-SPORT-pełne wyposażenie-serw. w ASO
Moderator: Tunio999
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
To jest pakiet standardowy pakiet.troche siedzę w temacie więc także zachowaj uszczypliwości dla siebie.niestety albo stety to tyle kosztuje.ja nikogo nie straszę jak chce niech kupuję.tyle
tak jak mówiłem to jest pakiet standardowy dla maniaków jak Ty którzy kładą grubą kasę na projekt i szukają jak najdroższych części, przecież nawet fabryka nie wkłada tak dobrych części, i dla zwykłego użytkownika który zaczyna przygodę z OPC wystarczy wręcz wymiana pierścieni uszczelniaczy i rozrządu...
Takim szastaniem kasą to i remont mojego Y20DTH kosztowałby 7tys...
Takim szastaniem kasą to i remont mojego Y20DTH kosztowałby 7tys...
- ryba1
- Zafiromaniak
konradviking, ma LET-a i wiem co ile kosztuje.
i myślisz że to wystarczy.rozbierz silnik to zobaczysz ile to wyjdziekonradviking pisze:dla zwykłego użytkownika który zaczyna przygodę z OPC wystarczy wręcz wymiana pierścieni uszczelniaczy i rozrządu...
Jak już mówiłem w Twoim "lecie" została tylko nazwa... i blok silnika. Więc co on ma wspólnego z nazwą?
To jak facet który zrobi make up, cycki, długie włosy, wygoli się na gładko i obetnie fujarke to wciąż facet czy już baba? I to samo tyczy się Twojego leta który ma tyle wspólnego z letem co ten facet z facetem...
To jak facet który zrobi make up, cycki, długie włosy, wygoli się na gładko i obetnie fujarke to wciąż facet czy już baba? I to samo tyczy się Twojego leta który ma tyle wspólnego z letem co ten facet z facetem...
- ryba1
- Zafiromaniak
konradviking, inaczej podpiszesz się że silnik będzie ok???bo raczej nie sądzę
ale kiedyś był seryjny.z resztą nie nie mój 1-szy LET więc pisz na tematkonradviking pisze:ak już mówiłem w Twoim "lecie" została tylko nazwa