Opel Zafira wersja OPC-SPORT-pełne wyposażenie-serw. w ASO
Moderator: Tunio999
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
To jest pakiet standardowy pakiet.troche siedzę w temacie więc także zachowaj uszczypliwości dla siebie.niestety albo stety to tyle kosztuje.ja nikogo nie straszę jak chce niech kupuję.tyle
-
milka325
-
konradviking
tak jak mówiłem to jest pakiet standardowy dla maniaków jak Ty którzy kładą grubą kasę na projekt i szukają jak najdroższych części, przecież nawet fabryka nie wkłada tak dobrych części, i dla zwykłego użytkownika który zaczyna przygodę z OPC wystarczy wręcz wymiana pierścieni uszczelniaczy i rozrządu...
Takim szastaniem kasą to i remont mojego Y20DTH kosztowałby 7tys...
Takim szastaniem kasą to i remont mojego Y20DTH kosztowałby 7tys...
-
milka325
- ryba1
- Zafiromaniak
konradviking, ma LET-a i wiem co ile kosztuje.
i myślisz że to wystarczy.rozbierz silnik to zobaczysz ile to wyjdziekonradviking pisze:dla zwykłego użytkownika który zaczyna przygodę z OPC wystarczy wręcz wymiana pierścieni uszczelniaczy i rozrządu...
-
konradviking
Jak już mówiłem w Twoim "lecie" została tylko nazwa... i blok silnika. Więc co on ma wspólnego z nazwą?
To jak facet który zrobi make up, cycki, długie włosy, wygoli się na gładko i obetnie fujarke to wciąż facet czy już baba? I to samo tyczy się Twojego leta który ma tyle wspólnego z letem co ten facet z facetem...
To jak facet który zrobi make up, cycki, długie włosy, wygoli się na gładko i obetnie fujarke to wciąż facet czy już baba? I to samo tyczy się Twojego leta który ma tyle wspólnego z letem co ten facet z facetem...
- ryba1
- Zafiromaniak
konradviking, inaczej podpiszesz się że silnik będzie ok???bo raczej nie sądzę
ale kiedyś był seryjny.z resztą nie nie mój 1-szy LET więc pisz na tematkonradviking pisze:ak już mówiłem w Twoim "lecie" została tylko nazwa