Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kupiłem używany samochód, muszę więc wymienić rozrząd. Ma ktoś może namiar na dobry i niedrogi serwis, gdzie można to zrobić, który zrobi to na własnych częściach i udzieli gwarancji na usługę?
dzarko pisze:Kupiłem używany samochód, muszę więc wymienić rozrząd. Ma ktoś może namiar na dobry i niedrogi serwis, gdzie można to zrobić, który zrobi to na własnych częściach i udzieli gwarancji na usługę?
wojtek_z pisze:Witaj,
Nie wiem z której części Wawy jesteś ale bardzo dobre wrażenie odniosłem,gdy byłem w ESO Opel, na Białołęckiej.Oni właśnie,zamienili mi "język" w kompie.
No do ESO mam rzut beretem, bo mieszkam na Głębockiej. Ty też widzę w okolicy...
Tydzień temu wymieniałem na HERY 25 rozrzad.Pompa wody 185zł z watem,zestaw rozrządu 470 z watem i robocizna 268,40 z watem.Jeszcze wymiany fitry powietrza i kabiny
aż mnie zagieło jak to 1100 ? ... zaraz zejdę do samochodu po fakture .....
Przepraszam za wprowadzenie w błąd .... Cena wymiany tam była dokładnie 701,39 ale na fakturze jest jak wół napisane: Wymiana napędu rozrządu - promocja ..... przepraszam za zbędne zamieszanie promocji nie pamiętałem .....
Ostatnio zmieniony 04 maja 2010, 21:17 przez Surf, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja się dowiedziałem, że moja zafira jest wyposażona w łańcuch rozrządu, i na razie nie muszę się martwić. Może to dlatego taka różnica cen pomiędzy tradycyjnym paskiem rozrządu?