Opinie o sprzedawcy - Andrzej2503
Moderator: Tunio999
To ja również dołączyłem do zadowolonych Klientów pana Andrzeja. Bardzo dobry kontakt, krótkie i rzeczowe odpowiedzi na pytania. Życzliwie, frontem do Klienta. Serdecznie polecam. Samochodem z Gorzowa do Olsztyna wróciłem bez żadnych kłopotów.
Zafira C 1.4Turbo Ecoflex. Pochwalę się w odpowiednim dziale, jak zrobię ładne foty
Zafira C 1.4Turbo Ecoflex. Pochwalę się w odpowiednim dziale, jak zrobię ładne foty
-
- Świeżak
- Model:
Parę słów ode mnie. Wczoraj staliśmy się z żoną posiadaczami Zafiry B 1.8 kupionej u pana Andrzeja. Autko drogę z Gorzowa na Dolny Śląsk zniosło dzielnie. Nie straszna jej była nawet potężna nawałnica. Z czystym sumieniem mogę polecić Sprzedającego. Ogarnę temat z fotami i pochwalę się moją nową przyjaciółką.
Kolego gfizyk, mojej żonie równiez spodobała się bordowa panorama i ubolewała jak znikły fotki.
Kolego gfizyk, mojej żonie równiez spodobała się bordowa panorama i ubolewała jak znikły fotki.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Tak Panowie czytam dokladnie te posty i wszyscy zadowoleni bo dojechali do domu bez problemu, a gdyby się coś wydarzyło po drodze to cała wina była by Pana Andrzeja ? Jeśli nie wada ukryta to zwykła usterka może wystąpić nawet w nowym aucie po wyjechaniu z salonu
Tak że usterka może wystąpić w każdym momencie siła rzeczy martwych.
Swoją vectre sprzedałem i na drugi dzień gościowi padła nagrzewnica ale dzwonił tylko pytać jaką kupić i ogólnie bardzo zadowolony, takich wyrozumiałych klientów to ze świeca szukać, inni by do TVNu już lecieli:)
Pozdrawiam Pana Andrzeja kolega już dostał namiary na Pana
Tak że usterka może wystąpić w każdym momencie siła rzeczy martwych.
Swoją vectre sprzedałem i na drugi dzień gościowi padła nagrzewnica ale dzwonił tylko pytać jaką kupić i ogólnie bardzo zadowolony, takich wyrozumiałych klientów to ze świeca szukać, inni by do TVNu już lecieli:)
Pozdrawiam Pana Andrzeja kolega już dostał namiary na Pana
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Kolego Crazy - ryzyko trzeba minimalizować. Z wypowiedzi forumowiczów wynika, że obsługa "posprzedażna" Andrzeja stoi na takim samym poziomie jak podczas sprzedaży. Warto też zwrócić uwagę, że znaczna większość dociera na miejsce i po przejechaniu tysiąca lub więcej kilometrów - nadal jest zadowolona nie tylko ze sprzedawcy, ale również z auta. Wynika to z tego, że Andrzej chce handlować takimi autami, żeby problemów unikać. Taka polityka mi odpowiada, dlatego pojechałem 650km x 2 po moją Zosię. Nie żałuję.
A co do możliwości popsucia się auta - nowe auto - może się popsuć. Stare - musi. :-)
Pozdrawiam Podkarpacie!
Boski Walenty -
PS
Jestem winien fotki autka, wiem. Muszę się ogarnąć. :-)
A co do możliwości popsucia się auta - nowe auto - może się popsuć. Stare - musi. :-)
Pozdrawiam Podkarpacie!
Boski Walenty -
PS
Jestem winien fotki autka, wiem. Muszę się ogarnąć. :-)
pozdrawiam!
Grzegorz
Grzegorz
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Cieszę sie że Pan Andrzej sprowadza dalej pewne sztuki bo inni handlarze mając dobre opinii naduzywali tego i sprowadzali auta z przygodami wiedząc że i tak się sprzeda
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
-
- Świeżak
- Model:
Moja Zośka przyjechała na zimówkach. Zmieniłem na letnie i zauważyłem, że są wyząbkowane. Jeżeli mogę mieć pretensje to tylko do siebie, że podczas oględzin nie zauważyłem tego. A że ma kilka drobnych rys i obtarć? Ma swoje lata i takie rzeczy są naturalne. Pan Andrzej nie ma wiedzy dotyczącej zawieszenia. Może w helmutkowie takie założyli. Sprawdzę za kilka dni jak autko trafi na warsztat.
-
- Świeżak
- Model: