Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dzieki wszystkim za dobre przyjęcie i ze zafira sie podoba aktualnie skupie sie na doprowadzeniu auta do perfekcji. A później sie zobaczy jedno co wiem ze przemaluje te czerwone zaciski na czarny i będę chcial zmienić tylne lampy z białym kierunkiem
ps tak zrobiłem zaciski w bmw tu też sie ładnie ogarnie
Ostatnio zmieniony 06 cze 2016, 23:53 przez michał0987, łącznie zmieniany 3 razy.
Witam dziś zrobiłem pl przegląd wyszło że lewy łącznik do wymiany reszta wszystko ok, podjechałem i kupiłem nowy TRW, później do domu i wymiana ory łącznik też był TRW i jego data produkcji 2001, siedział tam od nowości Zawieszenie sztywne nie wybite pora na zaślepkę szybra
Ostatnio zmieniony 07 cze 2016, 21:51 przez michał0987, łącznie zmieniany 1 raz.
Zośka fajna... najbardziej mi sie podobaja dwa szyberdachy...czy ten drugi ma sterowanie pzy kierowcy z przodu?A nie leza mi te 4 wydechy...z lekko uniesionymi kominami do gory..Ale o gustach sie nie dyskutuje...Ja założyłbym z jednej i drugiej po jednej koncówce.