Centralny zamek a otwieranie kluczykiem
-
Szymon78
-
zibi1974
-
Szymon78
-
g_kwiatek
-
Mihó
-
Szymon78
-
rzadki
opcja ta nazywa się "antynapad" i mam to w Corolli, dobre do dużych miast, gdzie na skrzyżowaniu mogą kobiecie torebkę zabrać z siedzenia, ja nie używam tego (oczywiście gdy jeżdżę Toyotą)Szymon Jankowia pisze:a mozna zrobic by auto zamykało sie samoczynnie po ruszeniu.. np przekroczeniu pewnej prędkosci... wiele aut tak ma..
-
Anony Mous
witam,
a czy ktoś się orientuje czy można blokować tylne drzwi? wiem, że można "mechanicznie" ale chodzi mi o jakiś inny sposób. Trochę jest to wkurzające, że za każdym razem jak wiozę dzieciaczki to muszę zmieniać położenie rygla w tylnych drzwiach, żeby nie mogły otworzyć od środka, już w mojej starej astrze II to kierowca decydował, czy i kiedy pasażer może otworzyć drzwi.
z góry dzięki.
a czy ktoś się orientuje czy można blokować tylne drzwi? wiem, że można "mechanicznie" ale chodzi mi o jakiś inny sposób. Trochę jest to wkurzające, że za każdym razem jak wiozę dzieciaczki to muszę zmieniać położenie rygla w tylnych drzwiach, żeby nie mogły otworzyć od środka, już w mojej starej astrze II to kierowca decydował, czy i kiedy pasażer może otworzyć drzwi.
z góry dzięki.
-
Lorry
Ale przecież w ZB jest ryglowanie całego auta od środka i to w każdej wersji
A jak coś to w drzwiach tylnych, są takie plastiki czerwone (widać po otwarciu drzwi) które się przekręca jako blokade by dzieciaki nie mogły tak czy siak otworzyć. Wsadzasz kluczyk, przekręcasz to i drzwi tylne otworzysz tylko z zewnątrz.

A jak coś to w drzwiach tylnych, są takie plastiki czerwone (widać po otwarciu drzwi) które się przekręca jako blokade by dzieciaki nie mogły tak czy siak otworzyć. Wsadzasz kluczyk, przekręcasz to i drzwi tylne otworzysz tylko z zewnątrz.
taki bajer jest odnośnie szyb o ile z tyłu jest elektryka. Jesli chodzi o drzwi to tak nie maMieHor pisze:to wciśnięcie przycisku w drzwiach kierowcy zamyka wszystkie drzwi i od wewnątrz
-
Anony Mous
-
Lorry