Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ta chłodnica klimy trzyma sie na takich uchach chłodnicy wody, tego tutaj nie widać ale powinny być tak w połowie wysokosci chłodnicy wody. A u Ciebie kolego to ta chłodnica klimy to juz raczej szrot...warto pomysleć o wymianie na nową..nie używkę bo może być tej samej jakości..
Szczerze to chyba ktoś Ci założył najtańszy zamiennik skoro ramka do mocowania wentylatora się wyczepiła i tak jak kolega Mirek stwierdziłbym, że zmasakrowała samą chłodnicę... Niestety niedawno też wymieniałem tę chłodnicę, kosztowało to mnie chyba 480zł z nabiciem jak dobrze pamiętam, a chłodnica nie oryginalna, ale też nie tani zamiennik, a czy dobry to się okaże po czasie. Czeka Cię kolejny wydatek, bo chłodnica dobra nie jest tania + nabicie klimy, ale jeżeli chcesz jeździć latem komfortowo to warto inwestować
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Tu się zgodzę... niestety po wymianie u mechanika zapytałem czy to Nissens... nie dostałem konkretnej odpowiedzi, ale zapewnia, że montuje takie i sam poleca... czas pokaże. Nissens to wydatek ok. 300-350zł za samą chłodnicę
Wszystko zależy czy zakładałeś sam czy warsztat, bo jeżeli warsztat to raczej nie będzie problemu, a jeżeli sam to pewnie poleci masa pytań kto montował i zapewne dostaniesz kontrę typu - źle zamontowana przez niewykwalifikowanego człowieka... nie życzę tego i trzymam kciuki, aby poszło po Twojej myśli