gRZENIU jak to się stało, pewnie jakiś kamień wyskoczył z pod innego auta :>gRZENIU pisze: Człowiek spokojnie jedzie do pracy , a tu nagle łub... aż podskoczyłem z fotela ... za chwilę ukoazło się pęknięcie...
Ważne że nowa już na pokładzie
Nie widziałem , ale trzasło głośno , a że 5 rano była , to i kawy w pracy już nie piłem z przyrostu adrenalinyrafant4011 pisze:pewnie jakiś kamień wyskoczył z pod innego auta :>
Krystian, ma nadal tego wariata ...sam chyba ma nadal czerwone uno turbo jedno z ładniejszych egzemplarzy w Polsce i mocne
Szkoda, że się mineliśmy, również Ciebie i twój wóz chciałem poznać osobiściegRZENIU pisze:Cieszę się ,że wogóle dotarłem i mogłem poznać tylu wspaniałych ludzi ... Co się odlecze to nie uciecze ...
Maćku, napewno będę Puki co nic się nie zapowiada oprócz OZZKPMaćku pisze:na przyszły rok masz być i koniec
Wojtek też żałuję , ale cieszę się ,że wogóle choć na chwilkę udało mi się wpaść ... Nadrobimy to kiedyśwojtowca pisze: Ciebie i twój wóz chciałem poznać osobiście
Michał nie mogło mnie nie być , choć na chwilę ...wampir11111 pisze:gRZENIU to i tak jest z Ciebie farciarz bo wogole byles
Ładnie ciekaw jestem ile wyjdzie po strojeniugRZENIU pisze:Maćku, napewno będę Puki co nic się nie zapowiada oprócz OZZKPMaćku pisze:na przyszły rok masz być i koniec
Wojtek też żałuję , ale cieszę się ,że wogóle choć na chwilkę udało mi się wpaść ... Nadrobimy to kiedyśwojtowca pisze: Ciebie i twój wóz chciałem poznać osobiście
Michał nie mogło mnie nie być , choć na chwilę ...wampir11111 pisze:gRZENIU to i tak jest z Ciebie farciarz bo wogole byles
A tak poza tym byłem dziś umówić się na strojenie i odrazu wylądowałem na rolkach
[url=http://images77.fotosik.pl/700/7f25671aa628cf74med.jpg]Obrazek[/URL]
I teraz wiem ,że jest dobrze Zosia wypluła 196,6 Ps i 270,6 Nm ..