[A] - Maćku--> 1.8 Elegance, 115KM, 2000r, Irmscher
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
chabretti pisze:a kto bogatemu zabroni mieć dwa autaMaćku pisze: musiałbym kupic drugie auto do grzebania, by się nie nudzić
Hahaha prawda bogatemu nikt... Dziś Zośka otrzyma mały lifting wypucowane wnętrze i kapiel wosku nie nakładam, bo już wcześniej nakładany...
To tyle z dobrych wieści ze złych to dziś jakiś umysłowy niedoj*** zostawił swój ślad drzwi na drzwiach od strony kierowcy
-
- Zafiromaniak
A więc tak skończyłem to co powinienem już dawno temu zrobić... a więć tak wyglądała Zoska przedwczoraj
A tak dziś... z tym, że moja Teściowa zaczęła chodzić na kurs fotograficzny więc jej dałem zadanie zrobienia sesji fotograficznej Zafirki i tak oto wszystkie zdjęcia zaprezentowane poniżej są jej autorstwa... na zdjęciach jest już lekko odmłodzona Zafirka
Muszę przyznać że kursy dały jej wiele... pierwszy raz miała doczynienia z martwą naturą ocenicie ją bym mógł jej przkazać opinie ludzi nie związanych z nią
A tak dziś... z tym, że moja Teściowa zaczęła chodzić na kurs fotograficzny więc jej dałem zadanie zrobienia sesji fotograficznej Zafirki i tak oto wszystkie zdjęcia zaprezentowane poniżej są jej autorstwa... na zdjęciach jest już lekko odmłodzona Zafirka
Muszę przyznać że kursy dały jej wiele... pierwszy raz miała doczynienia z martwą naturą ocenicie ją bym mógł jej przkazać opinie ludzi nie związanych z nią
- wojtowca
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: Opel Zafira A
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Mamusia dała radę, nawet wiem gdzie zaciągła Was na sesję . W końcu zośka wygląda jak ma wyglądać i do kalendarza wrzucaj foty . Polerka ręczna czy maszynowa?
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
No panie Maciek jest mega
-
- Zafiromaniak
Ja ją zaciągałem pod kościół gdzie tam Panie polerka hydrowoskowanie zrobiłem tylko i tyle przed sesją przetarłem wilgotną szmatką lakier i tyle...wojtowca pisze:Mamusia dała radę, nawet wiem gdzie zaciągła Was na sesję . W końcu zośka wygląda jak ma wyglądać i do kalendarza wrzucaj foty . Polerka ręczna czy maszynowa?
Muszę jeszcze dorwać poliftowe tylne lampy w normalnej cenie
Wczoraj byłem u lakiernika co robił bratu Beemke pytałem się go o pomalowanie listew to krzyknął 2.5 tysiąca
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT