[B] - Flora - 1.9 CDTI, 150KM, 2006r
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Mam tak samo. W Katowicach w firmie gdzie regenerują lampy powiedzieli mi za samo rozklejenie 500 zł. Tak więc coś w tym jest że raczej nie jest to proste.Flora pisze:trochę przeraża mnie koszt takiej lampy
Dla przykładu w AH OPC za kompletną regenerację skrętnych Xenonów wzieli 600 zł... I o co chodzi ??
Ostatnio zmieniony 02 lip 2016, 17:55 przez Sumik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Flora
- Zafiromaniak
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Korzystając z chwilowo ładnej pogody wypatroszyłem fotel kierowcy
Mata grzewcza przytwierdzona jest do pianki więc nie ma innej możliwości jak przełożyć samo obicie.
Chociaż są osoby, które twierdzą, że nie uda się tego zrobić, rozebrałem oba posiadane komplety i na fotel naciągnąłem nowe obicie.
Obicie połączone jest z prętami zatopionymi w gąbce za pomocą metalowych oczek.
Mata grzewcza przytwierdzona jest do pianki więc nie ma innej możliwości jak przełożyć samo obicie.
Chociaż są osoby, które twierdzą, że nie uda się tego zrobić, rozebrałem oba posiadane komplety i na fotel naciągnąłem nowe obicie.
Obicie połączone jest z prętami zatopionymi w gąbce za pomocą metalowych oczek.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Flora
- Zafiromaniak
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Miałem przetarty brzeg oparcia, a dostałem nowy zestaw bez mat i otworów na regulację lędźwiową oraz podłokietnik, więc musiałem trochę kombinować.Sumik pisze:Maty przestały grzać czy chodziło o stan tapicerki?
Masz podgrzewane? Jeżeli nie to wystarczy zdjąć obicie i w piance zrobić miejsce na wentylatory :>Sumik pisze:A może wpadłeś na pomysł jak zamontować nawiew foteli