Wymiana maglownicy błąd C0460 czujnik położenia dzwigni
-
baranxd13
Wymiana maglownicy błąd C0460 czujnik położenia dzwigni
Miałem zmienianą maglownice ponieważ moja ciekła wiem ze ten błąd to jest od sas'a tzw czujnika kąta skrętu .
Jak go zaprogramować bez komputera każdy pisze odpiąć akumulator i na zaplonie kręcić od lewej do prawej i wrócić na środek ale to wspomaganie jest elektryczno-hydrauliczne więc jak należy to zrobić .?
PS. Jest ktoś z okolic Kołobrzegu / Koszalina i ma opcoma?
Jak go zaprogramować bez komputera każdy pisze odpiąć akumulator i na zaplonie kręcić od lewej do prawej i wrócić na środek ale to wspomaganie jest elektryczno-hydrauliczne więc jak należy to zrobić .?
PS. Jest ktoś z okolic Kołobrzegu / Koszalina i ma opcoma?
Bez podpięcia komputera nie skalibrujesz czujnika SAS.
Żadne cuda typu odpięcie aku czy kręcenie kierownicą w skrajne pozycje nie pomogą.
Szkoda czasu.
OPCOM i kod security to minimum niezbędne
Żadne cuda typu odpięcie aku czy kręcenie kierownicą w skrajne pozycje nie pomogą.
Szkoda czasu.
OPCOM i kod security to minimum niezbędne
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
-
baranxd13
-
Skasowany użytkownik 6483
-
baranxd13
Jak on to odczytałjarecki69 pisze:car pass u mnie kosztował 100zł bo również miałem problem z czujnikiem skrętu i nie odbijały mi kierunki. Kumpel wyjął licznik rozkręcił go i .....podał mi car pass. Później juz tylko wszystko skalibrował i do tej pory zero problemów.
Jutro jestem umówiony z gościem co ma się łączyć z komputerem i z radia wyjąć car pass
Bo już łapie mnie ku***c@ jak kierunek wali w lewo lub w prawo kilometr po skręcie