Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gRZENIU pisze:Widać ,że oczko w głowie, bo lśni i błyszczy jak milion dolarów $$$$ ... A chłopaki się zeszli zobaczyć co tak ich oślepia swoim blaskiem ...
Dzięki,jednak nie lśniła wtedy tak jakbym sobie tego życzył ponieważ myjka na miejscu była fatalna i zostały ślady po twardej wodzie ( widoczne z bliska ) co też bez skutku próbowałem usunąć na miejscu...
Cray123 pisze:Mam pytanie co do podkłokietnika...
Czy mialeś dziure do montażu czy jak to się odbyło?
Jak to jest założone?
Dziury do montażu są na podłokietniku. Na tunelu w Zosi nie ma. Nakładasz nowy i przykręcasz.
To jest ten podłokietnik. Ja miałem taki sam w swojej Zośce a wyglądało to tak po zamontowaniu.
Cray123 pisze:Mam pytanie co do podkłokietnika...
Czy mialeś dziure do montażu czy jak to się odbyło?
Jak to jest założone?
Dziury do montażu są na podłokietniku. Na tunelu w Zosi nie ma. Nakładasz nowy i przykręcasz.
To jest ten podłokietnik. Ja miałem taki sam w swojej Zośce a wyglądało to tak po zamontowaniu.
Cray123 pisze:Nie chce sie wsadzić na mine, więc tylko dopytam, w przypadku skóry nie ma żadnych przeciwskazań?
Nie ma, śmiało montuj,co ma skóra niby do tego ?
Chciałbym ogarnąć sobie tak komorę silnika jak na foto poniżej lub podobnie,może z wyjątkiem filtra ale nie bardzo wiem od czego zacząć ? Robił ktoś coś podonego ? można kupić gotowe ? Poproszę o ew.linki do zakupu.