Jedyna taka. Zafira 2.2 Benzyna FULL OPCJA , z DE Opłacona.

Moderator: Tunio999

Wiadomość
Autor
Skasowany użytkownik 21152

Jedyna taka. Zafira 2.2 Benzyna FULL OPCJA , z DE Opłacona.

#1 Post autor: Skasowany użytkownik 21152 »

Witam,

Panowie, może wreszcie i ja stanę się posiadaczem Zośki. Benzyna i automat, czyli to czego szukam, od już nie wiem kiedy. Poproszę o jakieś opinie. Moje roczne przebiegi to max 10 tyś.

http://olx.pl/oferta/jedyna-taka-zafira ... fd1beb0528

Obrazek
Ostatnio zmieniony 22 lip 2016, 14:49 przez Skasowany użytkownik 21152, łącznie zmieniany 5 razy.

#2 Post autor: Skasowany użytkownik 21152 »

Panowie z czystej ciekawości pytam, OGA Pojazd specjalny Opla, Russelsheim (tak wychodzi z VINu) co to oznacza?

A tak ogólnie, jak na prawie 150 KM to dla mnie przyspieszenie takie sobie, skrzynia chodzi płynnie. Odpaliła od strzała (niestety silnik był już rozgrzany), ale silnik mokry/zapocony (albo to od skrzyni), ale to podobno tylko smar :lol: i podobno nie wiem jak wygląda olej :shock: Ruda pojawia się plamkami tu i tam. Uszkodzony kolorowy wyświetlacz.
W tylnych drzwiach wyrwany i przyspawany jeden zawias, drugiego w ogóle brak (podobno to taka wada w zośkach). Wymieniana przednia szyba. Z VINu wychodzi też że relingi dachowe chromowane, a są czarne :/ chyba, że tak ma być, ale ja się nie znam.

Ogólnie do tych 164tyś dodałbym jakieś 200-250. Jak by to kosztowało 7tyś to może bym się i zdecydował.

Tak więc jak ktoś trafi na zośkę z VINem W0L0TGF7522127458 to niech sobie raczej odpuści

#3 Post autor: Skasowany użytkownik 21152 »

To ogłoszenie można już do pieca wrzucić :czerwona:

Pozdrawiam
GOTI

#4 Post autor: GOTI »

DjHardy pisze:To ogłoszenie można już do pieca wrzucić :czerwona:
Archiwum
Zablokowany

Wróć do „Archiwum ogłoszeń - Zafira A”