Opel Zafira 1.8 climatronic, PODGRZEWANE FOTELE, alu

Moderator: Tunio999

Wiadomość
Autor
icir

Opel Zafira 1.8 climatronic, PODGRZEWANE FOTELE, alu

#1 Post autor: icir »

Jak temacie - proszę o pomoc we wstępnej ocenie
http://olx.pl/oferta/opel-zafira-1-8-cl ... 5357f5dfb0

Obrazek

Proszę zapoznać się z regulaminem działu - GOTI
Ostatnio zmieniony 22 lip 2016, 20:34 przez icir, łącznie zmieniany 1 raz.
Crazy

#2 Post autor: Crazy »

Zafira A nie miała 10 poduszek powietrznych
Ale reszta wygląda OK.
ulica
Debiutant
Imię: Bartek
Auto: Opel zafira a
Model: ZA
Oznaczenie silnika: DTR
#3 Post autor: ulica »

Auto po ogledzinach gosciu sprowadza tylko zafiry wiec tak auto wypicowane typowy klobucki przypadek wg mnie malowany ale brak zgody na miernik przebieg kopniety cena z kosmosu jak dla mnie nie ...
icir

#4 Post autor: icir »

No tak, nowicjusz jak ja by się łapał na wygląd :) Dzięki za wskazówki
Crazy

#5 Post autor: Crazy »

Jeśli brak zgody na miernik to nawet bym na to auto dalej nie chciał patrzeć :)
icir

#6 Post autor: icir »

To fakt. Od razu "zalatuje trupem" :)
Janus

#7 Post autor: Janus »

icir pisze:To fakt. Od razu "zalatuje trupem" :)
Panowie spokojnie ;-) moja miała przyrysowane lewe przednie i tylne drzwi, bo facet z lewej strony ze zbyt dużym rozmachem włączył się do ruchu. Efekt - wymiana przednich, klepanie tylnych drzwi i malowanie CAŁEGO boku. Co pokaże miernik lakieru? Jak myślicie? :P

Natomiast cena z kosmosu. W ogóle to cała magia autohandlu polega na tym, żeby kupującemu wcisnąć kit, że kupuje auto nówka sztuka-pewex-niebiegany itp itd. I że nie Niemiec tylko do kościoła jeździł i tylko po najnowszych najrówniejszych asfaltach. Po prostu kupujesz auto starsze niż 10 lat ale ono jest niegorsze niż nówka z salonu. Guzik prawda - każde z tych aut zostało sprzedane bo inwestycje w nie nie były opłacalne tam za granicą.
A dobre auta ze świeżym TUV tam kosztują więcej niż analogiczny rocznik w Polsce...
icir

#8 Post autor: icir »

Taak, ale jak coś wymieniono lub pomalowano to wystarczy o tym poinformować kupującego - a jak ktoś nie wyraża zgodny np. na pomiar grubości lakieru to już coś w tym dziwnego. Bo co mu szkodzi? Czegoś się boi lub zataja. Auto wiadomo lata swoje ma ale chęć zysku chyba ma swoje granice.
Janus

#9 Post autor: Janus »

icir pisze:Taak, ale jak coś wymieniono lub pomalowano to wystarczy o tym poinformować kupującego - a jak ktoś nie wyraża zgodny np. na pomiar grubości lakieru to już coś w tym dziwnego. Bo co mu szkodzi? Czegoś się boi lub zataja. Auto wiadomo lata swoje ma ale chęć zysku chyba ma swoje granice.
Po prostu Pan który chce sprzedać tą Zafirę sprzedaje ideał i nie chce, abyś kalał jego idealną Zafirę miernikiem do lakieru :P to może zniechęcać innych oglądających ;)
icir

#10 Post autor: icir »

Fakt - mnie samego już zniechęcił i to na odległość :)
ulica
Debiutant
Imię: Bartek
Auto: Opel zafira a
Model: ZA
Oznaczenie silnika: DTR
#11 Post autor: ulica »

Dokladnie to typowy handlarz specjalista od zafir sprzedaje z 15 szt mies. i nie zamierza urazic swojej dumy nie podoba sie to nie..... to jego slowa :roll: :lol:
Awatar użytkownika
Tunio999
Zafiromaniak
Imię: Wojtek
Auto: ex ZB 1.8 SPORT
Model: 2008
Oznaczenie silnika: Z18XER

#12 Post autor: Tunio999 »

Ogłoszenie nieaktualne - archiwum
Ostatnio zmieniony 02 sie 2016, 08:21 przez Tunio999, łącznie zmieniany 1 raz.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
- Albert Einstein

<<< Pozdrawiam Tunio999 >>>
Zablokowany

Wróć do „Archiwum ogłoszeń - Zafira A”