[B]Jakie zimówki wybrać
- shadow
- Mieszkaniec
- Imię: Adam
- Auto: Zafira 1.8 Cosmo
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Dużo nie jeżdżę, tzn żona. A zimą to tylko w koło komina.
Ale mimo wszystko chyba jednak zdecyduje się na jakieś lepsze opony. Wolę raz zainwestować i jeździć spokojnie. A w razie jakiejś stłuczki jeszcze ubezpieczyciel może się będzie czepiał.
Ale mimo wszystko chyba jednak zdecyduje się na jakieś lepsze opony. Wolę raz zainwestować i jeździć spokojnie. A w razie jakiejś stłuczki jeszcze ubezpieczyciel może się będzie czepiał.
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Zafira 2.0T ST2 Astra G Bertone 1.8 16v
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
http://olx.pl/oferta/zafira-a-opc-astra ... a5sed.html
Co sądzicie o tych oponach co są na felgach?? Z tego co się dowiedziałem są to opony GOODRIDE SW608 (CZYLI CHIŃCZYKI) DATA PROD. 3215. Opinie o tych oponach są różne jedni jak chwalą to po całości a inni jak piszą negatywnie to tak jak by to były najgorsze opony na świecie. Sam nie wiem bo propozycja cenowa za felgi w takim stanie jak na fotkach ( nie są idealne ale na zimę na pewno lepiej niż rdzewiejące stalówki) i opony to 1100zł gdzie nowa taka opona to 216zł także nie wiem czy warto zaryzykować i kupić chińczyki czy jednak szukać dalej coś firmowego do zimy jeszcze jest trochę czasu .
Co sądzicie o tych oponach co są na felgach?? Z tego co się dowiedziałem są to opony GOODRIDE SW608 (CZYLI CHIŃCZYKI) DATA PROD. 3215. Opinie o tych oponach są różne jedni jak chwalą to po całości a inni jak piszą negatywnie to tak jak by to były najgorsze opony na świecie. Sam nie wiem bo propozycja cenowa za felgi w takim stanie jak na fotkach ( nie są idealne ale na zimę na pewno lepiej niż rdzewiejące stalówki) i opony to 1100zł gdzie nowa taka opona to 216zł także nie wiem czy warto zaryzykować i kupić chińczyki czy jednak szukać dalej coś firmowego do zimy jeszcze jest trochę czasu .
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
wamka18, powiem Ci że mam takie u siebie 205/55/16 i w zimie byłem z nich zadowolony, ale z drugej strony zima była słaba, według mnie trochę szybko się ścierają. Atrakcyjna cena w moim przypatku było to 690 zł z przesyłką z oponeo
http://allegro.pl/4x-goodride-sw608-225 ... 27247.html normy C i C
http://allegro.pl/4x-goodride-sw608-225 ... 27247.html normy C i C
Ostatnio zmieniony 22 sie 2016, 22:17 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Dębica Frigo HP na warunki miejskie w sam raz, cena i stosunek jakości tej opony idą bardzo dobrze w parze
Choć osobiście zauważyłem w tej branży, że dużo szybciej znikały bieżniki w HP niż w Frigo 2
Choć osobiście zauważyłem w tej branży, że dużo szybciej znikały bieżniki w HP niż w Frigo 2
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
- andreff84
- Przeglądacz
- Auto: Zafira
- Oznaczenie silnika: Z19dt
Panowie co powiecie o takich oponach. W necie opinie są rożne głównie chodzi o rocznik
Sprzedam opony zimowe sprowadzone z Niemiec w rozmiarze 205/55/16 marki Hankook Kontrol Winter Icept EVO, opony nowe zostały zciągnięte z samochodów marki BMW wyjeżdzających z Salonu i mają przejechane około 200 km. Nowa taka sama kosztuje 300 zł u mnie połowa ceny 150 zł, Na stanie ostatnie 200 sztuk możliwość wysyłki lub montażu na miejscu Z TEGO CO DZWONIŁEM TO 2011 ROK.
Jakie jest wasze podejscie do sprawy? Zaznaczam że kręce sie autem w promieniu 100km od domu i nie sa to jakieś maratony
Sprzedam opony zimowe sprowadzone z Niemiec w rozmiarze 205/55/16 marki Hankook Kontrol Winter Icept EVO, opony nowe zostały zciągnięte z samochodów marki BMW wyjeżdzających z Salonu i mają przejechane około 200 km. Nowa taka sama kosztuje 300 zł u mnie połowa ceny 150 zł, Na stanie ostatnie 200 sztuk możliwość wysyłki lub montażu na miejscu Z TEGO CO DZWONIŁEM TO 2011 ROK.
Jakie jest wasze podejscie do sprawy? Zaznaczam że kręce sie autem w promieniu 100km od domu i nie sa to jakieś maratony
- rafant4011
- Zafiromaniak
andreff84,
z formy wypowiedzi rozumiem że chcesz sprzedawać opony... pomyliłeś działy, swoje ogłoszenie zamieść tutaj zgodnie z regulaminem...
http://www.zafiraklub.pl/viewforum.php?f=91
z formy wypowiedzi rozumiem że chcesz sprzedawać opony... pomyliłeś działy, swoje ogłoszenie zamieść tutaj zgodnie z regulaminem...
http://www.zafiraklub.pl/viewforum.php?f=91
- rafant4011
- Zafiromaniak